Η ευχή του Λενγκλέ στον Ουαγκέ: «Μούσα, να γυρίσεις γρήγορα!» (vid)

Gazzetta team
Η ευχή του Λενγκλέ στον Ουαγκέ: «Μούσα, να γυρίσεις γρήγορα!» (vid)

bet365

Στη νίκη της Μπαρτσελόνα επί της Βαγιαδολίδ (3-0), ο Κλεμάν Λενγκλέ αφιέρωσε το γκολ του στον τρομερά άτυχο Μούσα Ουαγκέ, στον οποίο με δηλώσεις ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση για τον σοβαρό τραυματισμό του.

Το γκολ του Κλεμάν Λενγκλέ, με το οποίο άνοιξε ο δρόμος για την εκτός έδρας νίκη της Μπαρτσελόνα επί της Βαγιαδολίδ (3-0) στη La Liga, είχε ιδιαίτερη αφιέρωση και αποδέκτη τον τρομερά άτυχο Μούσα Ουαγκέ, ο οποίος θα μείνει εκτός δράσης για τους επόμενους εννέα μήνες.

Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός δεν ξέχασε τον Σενεγαλέζο δεξιό μπακ, με τον οποίο υπήρξαν συμπαίκτες για δύο χρόνια στην Μπάρτσα, όπου τον Ουαγκέ ανέβασε στην πρώτη ομάδα ο Ερνέστο Βαλβέρδε.

«Το γκολ ήταν αφιερωμένο στον Ουαγκέ, ο οποίος ήταν πολύ άτυχος και είχε έναν πολύ άσχημο τραυματισμό» εξήγησε ο Λενγκλέ για τον Αφρικανό ποδοσφαιριστή, ο οποίος έπαθε την ζημιά στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Άρη, αγωνιζόμενος στον Δικέφαλο ως δανεικός από τους Μπλαουγκράνα.

«Υπήρξαμε συμπαίκτες για δύο χρόνια, είμαστε φίλοι και του εύχομαι να γυρίσει γρήγορα στα γήπεδα» η ευχή του Λενγκλέ για τον νεαρό αμυντικό, ο οποίος έκανε στην Βαρκελώνη την επέμβαση στους χιαστούς του δεξιού γονάτου.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα