Πρόεδρος LaLiga: «Πίσω από την Ευρωπαϊκή Σούπερ Λίγκα ο πρόεδρος της Ρεάλ, θέλει να αποσταθεροποιήσει»!

Gazzetta team
Πρόεδρος LaLiga: «Πίσω από την Ευρωπαϊκή Σούπερ Λίγκα ο πρόεδρος της Ρεάλ, θέλει να αποσταθεροποιήσει»!

bet365

Ο πρόεδρος της ισπανικής La Liga, Χαβιέρ Τέμπας, υπέδειξε ονομαστικά τον ομόλογό του στην Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ, ως έναν από τους επικεφαλής της νέας, ευρωπαϊκής Σούπερ Λίγκας.

Ο πρόεδρος της ισπανικής La Liga, Χαβιέρ Τέμπας, δεν έχει κρύψει ποτέ ότι είναι φίλαθλος της Ρεάλ Μαδρίτης. Πάνω απ' όλα, όμως, δουλεύει για τα συμφέροντα του συνεταιρισμού του, τα οποία νιώθει ότι απειλούνται από την Ευρωπαϊκή Σούπερ Λίγκα που έχουν κατά νου οι μεγάλοι σύλλογοι της Γηραιάς Ηπείρου.

Και, στο πλαίσιο αυτής της απειλής (χωρίς εισαγωγικά), ο Τέμπας δεν δίστασε να βάλει ανοιχτά κατά του προέδρου της Βασίλισσας, Φλορεντίνο Πέρεθ, τον οποίο θεωρεί ως έναν από τους επικεφαλής της συγκεκριμένης προσπάθειας.

«Φαίνεται ότι εκείνος (σ.σ. φλορεντίνο Πέρεθ) είναι πίσω από όλο αυτό. Και αυτό αποσταθεροποιεί. Δημιουργείται μια αμφιβολία που δεν είναι καλή» τόνισε ο πρόεδρος της La Liga, προσθέτοντας ότι «όλα μοιάζουν τόσο μυστικά... Δεν είδα κανέναν, ούτε την Ρεάλ ούτε την Μπαρτσελόνα, να έρθουν στην Liga και να εξηγήσουν το πρότζεκτ».

Ο Τέμπας, ο οποίος επισήμανε ότι μια τέτοια διοργάνωση θα έρχονταν σε κατά μέτωπο αντίθεση με το πρότζεκτ της Liga, προέβλεψε ότι «δεν θα υπάρξει Σούπερ Λιγκ. Δεν είναι ένα πρότζεκτ όπου εμπλέκονται είκοσι ομάδες. Είναι τεσσάρων ή δύο και θα συναντούσε την αντίθεση των Λιγκών, της UEFA και της FIFA».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα