Φοντ: «Ο Τσάβι θα έρθει στην Μπαρτσελόνα, εάν κερδίσω τις εκλογές»

Φοντ: «Ο Τσάβι θα έρθει στην Μπαρτσελόνα, εάν κερδίσω τις εκλογές»

Κώστας Τόπας
Φοντ: «Ο Τσάβι θα έρθει στην Μπαρτσελόνα, εάν κερδίσω τις εκλογές»

bet365

Ριζικές αλλαγές θέλει να κάνει στην Μπαρτσελόνα, εάν τελικά εκλεχθεί για την προεδρία του συλλόγου, ο Βίκτορ Φοντ, φέρνοντας τον Τσάβι πίσω στους «μπλαουγκράνα».

Ο Βίκτορ Φοντ, αυτή τη στιγμή αποτελεί το μεγάλο φαβορί για να ανακηρυχθεί νικητής στις εκλογές της Μπαρτσελόνα και να αναλάβει την προεδρία της ομάδας. Mάλιστα, όπως φαίνεται σε περίπτωση εκλογής του, ο Φοντ θέλει να προχωρήσει σε ριζικές αλλαγές.

Κι αυτό διότι, όπως τόνισε σε πρόσφατη συνέντευξή του το πρώτο πράγμα που θα κάνει είναι να φέρει στους «μπλαουγκράνα» τον Τσάβι, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζει αν τον προορίζει για προπονητή της ομάδας ή για κάποιο άλλο πόστο του συλλόγου.

«Ο Τσάβι θα έρθει στην Μπάρσα, εάν κερδίσω τις εκλογές! Αν δε το κάνω, υπόσχομαι να πληρώσω από την τσέπη μου την ανανέωση των διαρκείας των φιλάθλων», τόνισε αρχικά στην εκπομπή «La Sotana» ενώ στη συνέχεια εξήγησε πως ο Τσάβι θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην παραμονή του Μέσι στην Μπαρτσελόνα.
«Το καλύτερο πράγμα που μπορείς να κάνεις για να κρατήσεις τον Μέσι στην ομάδα είναι να φέρεις τον Τσάβι. Τον ξέρει πολύ καλά και ο Λίο εμπιστεύεται τις ικανότητες του. Ο Μέσι είναι αναντικατάστατος».
 

LA LIGA Τελευταία Νέα