Στην Ρεάλ θέλουν τον Αλάμπα ως αντικαταστάτη του Ράμος

Κώστας Τόπας
Στην Ρεάλ θέλουν τον Αλάμπα ως αντικαταστάτη του Ράμος

bet365

Στην Ρεάλ εξετάζουν πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο απόκτησης του Νταβίντ Αλάμπα, ο οποίος το καλοκαίρι μένει ελεύθερος από την Μπάγερν, ως αντικαταστάτη του Σέρχιο Ράμος στο κέντρο της άμυνας.

Σέρχιο Ράμος και Ρεάλ έχουν «κολλήσει» στις διαπραγματεύσεις και δεν αποκλείεται η υπόθεση να μην έχει... happy end. Οπως φαίνεται ο Ισπανός στόπερ γνωρίζει για το πολύ θερμό ενδιαφέρον ομάδας από την Premier League και φέρεται να εξετάζει πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο μετακόμισης του στο Νησί, στο τέλος της σεζον.

Ετσι, ο Ζινεντίν Ζιντάν προετοιμάζεται για την μετά... Ράμος εποχή στην άμυνα της Ρεάλ και φαίνεται να έχει βρει τον παίκτη που θα αντικαταστήσει τον εμβληματικό αρχηγό των «μερένγκες». Ο λόγος για τον Νταβίντ Αλάμπα, ο οποίος από τον Γενάρη είναι ελεύθερος να μιλήσει με όποια ομάδα επιθυμεί και το καλοκαίρι να αποχωρήσει από την Μπάγερν Μονάχου.

Σύμφωνα με την «AS», οι Μαδριλένοι θεωρούν πως ο παίκτης είναι ιδανική περίπτωση για να καλύψει κενό που θα αφήσει ο Ράμος στο κέντρο της άμυνας και δεν αποκλείεται το προσεχές διάστημα να τον προσεγγίσουν ώστε να ξεκινήσουν τις διαπραγματεύσεις.

Βέβαια, το έργο τους δεν είναι εύκολο καθώς ο Αλάμπα είναι περιζήτητος στην Ευρώπη, με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά και για την Γιουβέντους να παραμονεύουν για την απόκτησή του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα