Κασίγιας: Ξανά στη Ρεάλ, ανακοινώθηκε νέα συνεργασία!

Κασίγιας: Ξανά στη Ρεάλ, ανακοινώθηκε νέα συνεργασία!

Κώστας Ζάλιαρης
Κασίγιας: Ξανά στη Ρεάλ, ανακοινώθηκε νέα συνεργασία!

bet365

Στο «σπίτι» του επέστρεψε ο Ίκερ Κασίγιας καθώς ανακοινώθηκε η νέα συνεργασία των δύο πλευρών, με τον άλλοτε «φύλακα άγγελο» των γκολπόστ της ομάδας να προσλαμβάνεται ως βοηθός του γενικού διευθυντή του Real Madrid Foundation!

Στα 5,5 χρόνια από την ημέρα που ο Ίκερ Κασίγιας αποχώρησε από την «βασίλισσα» σ' εκείνη τη συνέντευξη Τύπου όπου δεν είχε βρεθεί μαζί του κανείς άλλος από το κλαμπ και ο Ισπανός θρύλος δεν μπορούσε να σταματήσει να κλαίει, οι δρόμοι των δύο πλευρών ενώνονται ξανά!

Η Ρεάλ ανακοίνωσε πως ο Κασίγιας θα είναι πλέον το δεξί χέρι του γενικού διευθυντή του Real Madrid Foundation, τιμώντας με αυτό τον τρόπο τις αξίες και τις αρχές του παλαίμαχου τερματοφύλακα, ο οποίος αναγκάστηκε ν' αποσυρθεί έπειτα από το καρδιακό επεισόδιο που είχε υποστεί την Πρωτομαγιά του 2019.

Ο Κασίγιας που έπαιξε στους «μερένγκες» για 25 χρόνια (σ.σ.: από το 1990), μέτρησε 725 συμμετοχές με τη λευκή φανέλα, κατακτώντας συνολικά 19 τίτλους (σ.σ.: οι τρεις στο Champions League).

Διαβάστε επίσης:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα