Μάνατζερ Κρόος: «Μια μέρα Χάαλαντ και Κρόος θα είναι συμπαίκτες»

Κώστας Τόπας
Μάνατζερ Κρόος: «Μια μέρα Χάαλαντ και Κρόος θα είναι συμπαίκτες»

bet365

Την πεποίθηση του ότι μια μέρα Κρόος και Χάαλαντ θα παίξουν μαζί στην ίδια ομάδα, εξέφρασε ο μάνατζερ του Γερμανού μέσου της Ρεάλ Μαδρίτης.

Μία από τις ομάδες που... καραδοκούν για την απόκτηση του μεγάλου αστεριού της Ντόρτμουντ, είναι η Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Νορβηγός εκπροσωπείται από τον Μίνο Ραϊόλα, ο οποίος έχει εκφράσει ουκ ολίγες φορές την επιθυμία του να μεταγράψει έναν παίκτη πρώτης γραμμής στην Βασίλισσα και το όνομα του Χάαλαντ... παίζει δυνατά.

Πάντως, ο μάνατζερ του Κρόος σε συνέντευξη που παραχώρησε δεν έκρυψε τη πεποίθηση πως ο μέσος της Ρεάλ μια μέρα θα αγωνιστεί στο πλάι του Έρλινγκ Χάαλαντ, αφήνοντας βέβαια ανοικτό το ενδεχόμενο αν αυτό θα συμβεί στην Ρεάλ ή στη Ντόρτμουντ.

«Ο Χάαλαντ είναι ξεχωριστός και σαν παίκτης και σαν προσωπικότητα. Ίσως παίξει μαζί με τον Τόνι. Θα δείξει. Πιστεύω πως θα συμβεί», τόνισε χαρακτηριστικά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα