Λαπόρτα: «Θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να παραμείνει ο Μέσι στην Μπαρτσελόνα»

Λαπόρτα: «Θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να παραμείνει ο Μέσι στην Μπαρτσελόνα»

Κώστας Τόπας
Λαπόρτα: «Θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να παραμείνει ο Μέσι στην Μπαρτσελόνα»

bet365

Ο εκ των υποψηφίων για την προεδρία της Μπαρτσελόνα, Τζουάν Λαπόρτα, πήρε θέση για τα όσα γράφονται για το μέλλον του Λιονέλ Μέσι, τονίζοντας πως θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν προκειμένου ο Αργεντινός αστέρας να παραμείνει στο «Καμπ Νόου».

Την ώρα που στην Παρί προετοιμάζουν τις μπουτίκ για να τυπώσουν φανέλες Μέσι, ο Τζουάν Λαπόρτα μίλησε στη «MARCA» για το συμβόλαιο του «Λίο» λέγοντας πως σε περίπτωση που αναλάβει την προεδρία θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρια του για να παραμείνει στον σύλλογο.

Μεταξύ άλλων δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον Πεπ Γκουαρδιόλα, στον Ζιντάν αλλά και στην πώληση του Κριστιάνο Ρονάλντο από την Ρεάλ στην Γιο​υβέντους.

«Είμαι δυνατός και θέλω να κάνω ξανά την Mπάρσα χαρούμενη. Φαίνεται ότι το πανό είχε τον αντίκτυπό του. Επιτρέψτε μου να είμαι σαφής. Η εν λόγω κίνηση απευθύνεται στον μπλαουγκράνα λαό. Υπάρχουν πολλοί από αυτούς στην Μαδρίτη και χρειαζόμαστε τις ψήφους τους. Έχει μια ειρωνεία και δεν θα το αρνηθώ. Νομίζω ότι και οι άνθρωποι της αντίπαλης ομάδας, θέλουν επίσης να με ξαναδούν! Έχω καλές αναμνήσεις από το Μπερναμπέου, όπως το 2-6. Έχει χαραχθεί στην μνήμη του συλλόγου, όπως και την δική μου», ανέφερε αρχικά και στη συνέχεια τοποθετήθηκε για το θέμα του Μέσι.

«Θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να παραμείνει ο Μέσι, αφού έχει μια όμορφη ιστορία με τον σύλλογο. Θα κάνουμε μια πρόταση που δεν θα αφορούν μόνο τα χρήματα, γιατί ο ίδιος ο Λέο, δεν βασίζεται μόνο σε αυτό. Είμαι πεπεισμένος ότι ο Μέσι προσβλέπει σε έναν νέο πρόεδρο, από τον οποίον περιμένει, να του κάνει μια νέα πρόταση. Ο Λέο ξέρει τι θα του προτείνω και πως θα το εκπληρώσω. Έχω κερδίσει την αξιοπιστία του», τόνισε ενώ όσον αφορά τους Γκουαρδιόλα, Ζιντάν και Ρονάλντο δήλωσε:

Για μένα, ο Γκουαρδιόλα είναι ο καλύτερος προπονητής. Ο Ζιντάν είναι επίσης σπουδαίος προπονητής, έχει μεγάλη ιστορία ως παίκτης και έχω την εντύπωση ότι αντιμετωπίζει τους παίκτες του πολύ καλά. Η πώληση του Κριστιάνο Ρονάλντο από την Ρεάλ Μαδρίτης, ήταν υπό ορισμένες άλλες συνθήκες. Η υπόθεση του Λέο, είναι μοναδική. Θα ήταν ένας από τους λίγους παίκτες όπως ο Πελέ, που έχει παίξει μόνο σε μια ομάδα».

Διαβάστε επίσης:

 

LA LIGA Τελευταία Νέα