Ο πατέρας του Μέσι διέψευσε ότι διαπραγματεύεται με την Παρί (pic & vid)

Κώστας Τόπας
Ο πατέρας του Μέσι διέψευσε ότι διαπραγματεύεται με την Παρί (pic & vid)

bet365

Ο πατέρας του Μέσι, διέψευσε κατηγορηματικά ότι βρέθηκε στο Κατάρ για να συζητήσει με ανθρώπους της Παρί, σχετικά με το μέλλον του γιου του και την πιθανή μεταγραφή του στους Παριζιάνους.

Σε έξαλλη κατάσταση ήταν ο Χόρχε Οράσιο Μέσι, όταν διάβασε σε ισπανικό Μέσο, πως βρέθηκε στο Κατάρ προκειμένου να συναντηθεί με στελέχη της Παρί και να συζητήσει μαζί τους για το μέλλον του γιου του, Λιονέλ.

Από τον Γενάρη ο «Λίο» θα μπορεί να συζητήσει με οποιαδήποτε ομάδα, μιας και το καλοκαίρι ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του με τους «μπλαουγκράνα» κι ακόμα δεν έχουν υπάρξει συζητήσεις μεταξύ αυτού και της διοίκησης των Καταλανών.

Οπως μετέδωσε το «El Chiringuito», ο πατέρας του, Χόρχε Οράσιο, ταξίδεψε στο Κατάρ για να ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις με τους ανθρώπους της Παρί, ώστε το καλοκαίρι ο Μέσι να μετακομίσει στο Παρίσι.

Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν ισχύει καθώς ο ίδιος φρόντισε να το διαψεύσει λέγοντας πως όλο αυτό το διάστημα βρίσκεται στην Αργεντινή, βάζοντας έτσι τέλος στις νέες φήμες που κυκλοφορούν στον ισπανικό Τύπο, σχετικά με το μέλλον του Μέσι.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα