Μπόατενγκ: «Ο Μέσι να τιμήσει τον Μαραντόνα και να παίξει με το Νο10 στη Νάπολι»

Κώστας Τόπας
Μπόατενγκ: «Ο Μέσι να τιμήσει τον Μαραντόνα και να παίξει με το Νο10 στη Νάπολι»

bet365

Τη γνώμη του πως ο Λιονέλ Μέσι θα πρέπει να αγωνιστεί στη Νάπολι, τιμώντας με αυτόν τον τρόπο τον Ντιέγκο Μαραντόνα, εξέφρασε ο Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ.

Μπόατενγκ και Μέσι συνεργάστηκαν στην Μπαρτσελόνα, για έξι μήνες. Φέτος ο έμπειρος μέσος αγωνίζεται φέτος στην 2η κατηγορία της Ιταλίας με την Μόντσα, ομάδα του Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

Σε πρόσφατες δηλώσεις του στο «ESPN», τόνισε πως αν ο «Λίο» θέλει να τιμήσει την μνήμη του Μαραντόνα θα πρέπει να πάρει μεταγραφή στη Νάπολι και να αγωνιστεί με τους «παρτενοπέι» φορώντας το Νο10.

«Ακούω πάντα για την σύγκριση Μέσι με Μαραντόνα και θέλω να κάνω μία πρόταση στον Λίο. Να πάει στην Νάπολι όταν τελειώσει το συμβόλαιο του με την Μπαρτσελόνα, θα ήταν σπουδαία αν ο ίδιος καλούσε τον ντε Λαουρέντις και του έλεγε... έρχομαι. Ακόμα και παρότι έχουν αποσύρει το Νο10, θα ήταν εκπληκτικό να αγωνιστεί για 1-2 χρόνια στην Νάπολι ο Μέσι με το Νο10, θα τιμούσε τον Μαραντόνα. Ίσως να κερδίσει και ένα πρωτάθλημα στην Ιταλία, θα είναι μία στιγμή αποθέωσης, σενάριο για ταινία. Αν ήμουν εγώ στην θέση του, θα το σκεφτόμουν. Έχει κερδίσει τα πάντα σε επίπεδο συλλόγων κια να τελειώσει έτσι την καριέρα του θα ήταν θρυλικό», ανέφερε χαρακτηριστικά

 

LA LIGA Τελευταία Νέα