Κούμαν: «Κάναμε ένα... γιγαντιαίο βήμα προς τα πίσω, τεράστια η διαφορά 12 βαθμών με Ατλέτικο»

Κώστας Τόπας
Κούμαν: «Κάναμε ένα... γιγαντιαίο βήμα προς τα πίσω, τεράστια η διαφορά 12 βαθμών με Ατλέτικο»

bet365

Την δυσαρέσκεια του όσον αφορά τις ελπίδες για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, εξέφρασε ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα, Ρόναλντ Κούμαν.
Στην θέση στο -12 από την κορυφή της La Liga, έμεινε η Μπαρτσελόνα μετά την δίκαιη ήττα από την Κάντιθ με 2-1 το βράδυ του Σαββάτου (05/12).

Ο προπονητής των «μπλαουγκράνα», Ρόναλντ Κούμαν χαρακτήρισε το αποτέλεσμα ως... γιγαντιαίο πισωγύρισμα, όσον αφορά τις πιθανότητες της ομάδας τους για τον τίτλο, μετά από αυτό το μη αναμενόμενο αποτέλεσμα.

«Κάναμε ένα τεράστιο, γιγαντιαίο βήμα προς τα πίσω, όσον αφορά τις πιθανότητες μας για τον τίτλο. Έτσι πρέπει να το δούμε. Το αποτέλεσμα είναι απογοητευτικό. Πρέπει να συνεχίσουμε να πολεμάμε, να προσπαθούμε αλλά ένα είναι σίγουρο.

Η διαφορά 12 βαθμών με την Ατλέτικο είναι τεράστια. Έχουμε ακόμα αγώνες, αλλά η αλήθεια είναι πως αν δεν βελτιώσουμε την συμπεριφορά μας και δεν κάνουμε πρόοδο στα σημεία που πρέπει, τότε δεν θα μπορούμε να πούμε κάτι για τον τίτλο. Είναι δύσκολο να εξηγήσω τα γκολ που δεχθήκαμε. Ίσως έλλειψη αυτοπεποίθησης, ίσως συγκέντρωσης».

Διαβάστε επίσης:

 

LA LIGA Τελευταία Νέα