Κάντιθ – Μπαρτσελόνα 2-1: Θλιβερή εικόνα και -12 (vid)

Γιώργος Καραμάνος
Κάντιθ – Μπαρτσελόνα 2-1: Θλιβερή εικόνα και -12 (vid)

bet365

Η Μπαρτσελόνα στα χειρότερά της, δέχτηκε δύο... αστεία γκολ, δεν βρήκε ποτέ λύσεις και ηττήθηκε δίκαια 2-1 από την Κάντιθ, ξεμένοντας 7η στο -12 από την κορυφή της La Liga.

Από το κακό στο χειρότερο. Και δεν είναι απλά ένα σχήμα λόγου. Η φετινή Μπαρτσελόνα όχι μόνο δεν βλέπεται, αλλά πλέον δίνει δικαίωμα σε όλους να σκεφτούν ότι μπορούν να τη νικήσουν. Και όχι μόνο να μείνουν στη ποδοσφαιρική... ονείρωξη, αλλά να το κάνουν κιόλας. Οπως έπραξε η νεοφώτιστη Κάντιθ, η οποία αφού επικράτησε και της Ρεάλ στη Μαδρίτη, τώρα καθάρισε 2-1 τους Μπλαουγκράνα σε ένα θρυλικό νταμπλ στην ιστορία της. Το θέμα όμως είναι η Μπάρτσα και αυτή ήταν χάλια σε κάθε γραμμή της.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον χειρότερο τρόπο, όταν ο Μινγκέθα (8') έβαλε λανθασμένα το κεφάλι του στην πορεία της μπάλας και πήγε να σημειώσει αυτογκόλ. Η μπάλα μπήκε στα δίχτυα, αλλά από το πόδι του Αλβαρο Χιμένεθ. Οι Καταλανοί δεν μπορούσαν να βρουν ρυθμό, έχοντας όλα τα αστέρια τους σε κακό βράδυ. Ωστόσο, ο Μέσι που ήταν τρομερά κλεισμένος έκανε μία καλή ενέργεια και ο Ζόρντι Αλμπα την παράλληλη πάσα, με τον Αλκαλά (57') να ισοφαρίζει με αυτογκόλ.

Η Μπάρτσα μπορεί να είχε φτάσει την κατοχή στο αδιανόητο 81%, αλλά το γκολ μπήκε στη δική της εστία. Μόλις 42 δευτερόλεπτα είχε μέσα στο ματς ο Αλβαρο Νεγρέδο, όταν σκόραρε το 2-1 για τους Ανδαλουιασνούς. Ο 35χρονος επιθετικός εκμεταλλεύτηκε (63') το τραγικό γύρισμα του Λενγκλέ, αλλά και τη λάθος εκτίμηση του Τερ Στέγκεν και τιμώρησε τους Μπλαουγκράνα. Μέχρι το φινάλε οι φιλοξενούμενοι δεν βρήκαν στο ελάχιστο τον τρόπο να απειλήσουν και μοιραία ξέμειναν στην 7η θέση και στο -12 από την κορυφή, καθώς έφτασαν τα τέσσερα διαδοχικά εκτός έδρας ματς δίχως νίκη.


Δείτε ξανά ΕΔΩ τη live περιγραφή του αγώνα!


Κάντιθ (Αλβαρο): Λεντέσμα, Καρθελέν, Φάλι Χιμένεθ, Λόπες (31' Αλκαλά), Εσπίνο, Αλεξ, Γιόνσον (80' Φερνάντεθ), Μποντιγκέρ, Ιθκιέρδο (81' Αλέχο), Αλβ. Χιμένεθ (62' Νεγρέδο), Περέα (80' Αντεκάνιε).

Μπαρτσελόνα (Ρόναλντ Κούμαν): Τερ Στέγκεν, Λενγκλέ, Μινγκέθα (46' Πέδρι), Ζόρντι Αλμπα, Ντεστ (77' Τρινκάο), Μπουσκέτς (77' Πιάνιτς), Κουτίνιο (46' Κουτίνιο), Ντε Γιονγκ, Μέσι, Γκριεζμάν, Μπρέθγουεϊτ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα