Ο Ζιντάν θέλει στην Ρεάλ το μεγάλο αστέρι της Σάλτσμπουργκ Ντομινίκ Σζομποσλάι (vid)

Ο Ζιντάν θέλει στην Ρεάλ το μεγάλο αστέρι της Σάλτσμπουργκ Ντομινίκ Σζομποσλάι (vid)

Κώστας Τόπας
Ο Ζιντάν θέλει στην Ρεάλ το μεγάλο αστέρι της Σάλτσμπουργκ Ντομινίκ Σζομποσλάι (vid)

bet365

Με το μεγάλο ανερχόμενο αστέρι της Ουγγαρίας, Ντόμινικ Σζομποσλάι φαίνεται πως έχει επικοινωνήσει ο Ζινεντίν Ζιντάν προκειμένου να τον πείσει να φορέσει τη φανέλα της Ρεάλ από τον Γενάρη.
Καθημερινά Novi Specials στοιχήματα & σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις! (21+)

Μετά τον Χάαλαντ, το νέο «διαμάντι» της Σάλτσμπουργκ ακούει στο όνομα Ντομινίκ Σζομποσλάι. Ο Ούγγρος μεσοεπιθετικός τρέχει μια εξαιρετική χρονιά με 8 γκολ και 9 ασίστ σε 17 εμφανίσεις, ενώ συνολικά έχει σκοράρει 25 γκολ σε 78 ματς!

Εκτός αυτού, ο ταλαντούχος νεαρός ποδοσφαιριστής, τον Ιούνιο πανηγύρισε την κατάκτηση του νταμπλ με την Σάλτσμπουργκ στην Αυστρία..

Το καλοκαίρι η περίπτωσή του ακουγόταν έντονα τόσο για την Άρσεναλ όσο και για τη Μίλαν. Ωστόσο, οι δύο ομάδες δεν προχώρησαν στην απόκτηση του, από τη στιγμή που Σάλτσμπουργκ κοστολογεί τον νεαρό εξτρέμ κοντά στα 25 εκατ. ευρώ.

Στην Γερμανία κάνουν λόγο ότι από τη στιγμή που δεν αποχώρησε το καλοκαίρι, ενδέχεται να αποχαιρετήσει την ομάδα του την φετινή χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Μάλιστα ισπανικά δημοσιεύματα, αναφέρουν πως στο παιχνίδι απόκτησης του έχει μπει και η Ρεάλ, καθώς αποτελεί διακαή πόθο του Ζινεντίν Ζιντάν.

Ο Γάλλος τεχνικός, σύμφωνα με την «AS», πριν από λίγες ημέρες τηλεφώνησε στον Σζομποσλάι, σε μια προσπάθεια να τον πείσει να υπογράψει για λογαριασμό των «μερένγκες» τον Γενάρη. Η κλήση από τον Ζιντάν λέγεται ότι σήμαινε πολλά για τον νεαρό άσο της Σάλτσμπουργκ , με τον Ζιντάν να τον βλέπει ως διάδοχο του Ίσκο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα