La Liga: Τον Ιανουάριο η επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα

Gazzetta team
La Liga: Τον Ιανουάριο η επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα

bet365

Με το νέο έτος αναμένεται να ανοίξουν τα γήπεδα στην Ισπανία, όπως ανακοίνωσε σε τηλεοπτική εκπομπή ο πρόεδρος της La Liga, Χαβιέρ Τέμπας.

Η ώρα για τη διεξαγωγή αγώνων με κόσμο στις εξέδρες πλησιάζει στο ισπανικό ποδόσφαιρο. Σύμφωνα με αποκλειστικό της εκπομπής «Jugones», ο πρόεδρος της La Liga, Χαβιέρ Τέμπας ανακοίνωσε πως τα γήπεδα πρόκειται να ανοίξουν ξανά ως ένα όριο, από τις αρχές του νέου έτους και συγκεκριμένα μέσα στον προσεχή Ιανουάριο.

«Ναι, θα έχουμε κοινό στις εξέδρες. Θα αρχίσουμε με μικρό αριθμό φιλάθλων, αλλά θα υπάρχει κόσμος, καλώς εχόντων από τον Ιανουάριο», δήλωσε χαρακτηριστικά κι αν δεν υπάρξει περαιτέρω επιπλοκή στην εξέλιξη του κορονοϊού στη χώρα, η La Liga θα γίνει το 5ο και τελευταίο πρωτάθλημα από τα Top-5, που θα φιλοξενήσει και πάλι κόσμο στα γήπεδα μετά από εννιά μήνες ολικού «λουκέτου».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα