Μάνατζερ Ίσκο: «Ο Ίσκο θέλει να δοκιμάσει σε άλλο πρωτάθλημα»

Μάνατζερ Ίσκο: «Ο Ίσκο θέλει να δοκιμάσει σε άλλο πρωτάθλημα»

Gazzetta team
Μάνατζερ Ίσκο: «Ο Ίσκο θέλει να δοκιμάσει σε άλλο πρωτάθλημα»

bet365

Ο πατέρας και μάνατζερ του Ίσκο παραδέχθηκε ότι ο μεσοεπιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στο πρωτάθλημα άλλης χώρας.

Όλο και πιο μακριά από την Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται πως βρίσκεται ο Ίσκο. Στην σκιά του σεναρίου περί τράμπας με τον Κρίστιαν Έρικσεν της Ίντερ, ο πατέρας και μάνατζερ του μέσου της Βασίλισσας επιβεβαίωσε την επιθυμία του γιου του να δοκιμάσει τις δυνάμεις του σε άλλο πρωτάθλημα.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τον ραδιοφωνικό σταθμό «Cadena Ser», ο Ίσκο θεωρεί πως ήρθε η ώρα για να δοκιμάσει σε άλλη χώρα, αν και η πλευρά του έχει ξεκαθαρίσει στην Ρεάλ ότι δεν έχει καμία πρόταση, παρά τα σχετικά σενάρια.

Ο πατέρας του Ίσκο ξεκαθάρισε ότι δεν θα αποτελούσε πρόβλημα για τον 28χρονο ποδοσφαιριστή να μείνει μέχρι το τέλος της σεζόν στην ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν, με την οποία έχει συμβόλαιο έως το 2022.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα