Μπαρτσελόνα: Φόβοι ότι θα χάσει τη σεζόν ο Πικέ (vid)

Μπαρτσελόνα: Φόβοι ότι θα χάσει τη σεζόν ο Πικέ (vid)

Κώστας Τόπας
Μπαρτσελόνα: Φόβοι ότι θα χάσει τη σεζόν ο Πικέ (vid)

bet365

Σε... αναμμένα κάρβουνα κάθονται οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα, μετά τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη ο Ζεράρ Πικέ στο ντέρμπι με την Ατλέτικο.

Ο 33χρονος κεντρικός αμυντικός υπέστη ζημιά 3ου βαθμού στον πλάγιο σύνδεσμο του γονάτου, στην ήττα (1-0) από την Ατλέτικο Μαδρίτης στο Wanda Metropolitano.

Είναι πολύ πιθανό ο Πικέ να ζητήσει και μία δεύτερη γνώμη από τον γιατρό Ραμόν Κουγκάτ, ο οποίος πρόσφατα χειρούργησε τον Ανσού Φατί που υπέστη ρήξη μηνίσκου. Πάντως, σύμφωνα με την «Mundo Deportivo», υπάρχουν δύο δρόμοι που μπορεί να επιλέξει ο Καταλανός αμυντικός.

Είτε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση είτε να ακολουθήσει συντηρητική θεραπεία. Τι σημαίνει αυτό; Οτι στην πρώτη περίπτωση θα χρειαστεί να μείνει εκτός γηπέδων για τουλάχιστον 6 μήνες. Κάτι που σημαίνει ότι θα χάσει την υπόλοιπη σεζόν.

Αν από την άλλη δεν χειρουργηθεί τότε το διάστημα απουσίας του υπολογίζεται στους 3-4 μήνες. Ωστοσο, την απόφαση θα την πάρουν οι γιατροί και οι ειδικοί της Μπαρτσελόνα έτσι ώστε ο Πικέ να ξεπεράσει τελείως τον τραυματισμό του και να επιστρέψει υγιής στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με τους «μπλαουγκράνα».

Διαβάστε επίσης:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα