Οσασούνα – Ουέσκα 1-1: Βαθμός – ανάσα για την ομάδα του Σιόβα (vid)

Gazzetta team
Οσασούνα – Ουέσκα 1-1: Βαθμός – ανάσα για την ομάδα του Σιόβα (vid)

bet365

Η Ουέσκα του (σταθερά βασικού) Δημήτρη Σιόβα κατάφερε προς το παρόν να «ξεκολλήσει» από την τελευταία τριάδα της βαθμολογίας στη La Liga, ύστερα από το 1-1 στην Παμπλόνα κόντρα στην Οσασούνα.

Κάθε βαθμός είναι σημαντικός στην μάχη για την παραμονή. Και η Ουέσκα, παρ' ότι δεν πήρε τους τρεις από την επίσκεψή της στην Παμπλόνα, έφυγε μάλλον ικανοποιημένη με τον έναν, απόρροια της ισοπαλίας (είναι η έβδομη φετινή!) 1-1 με την Οσασούνα, στον αγώνα που άνοιξε την δέκατη αγωνιστική της ισπανικής La Liga.

Η ομάδα του (σταθερά βασικού) Δημήτρη Σιόβα προηγήθηκε μόλις στο πέμπτο λεπτό με γκολ του άλλοτε επιθετικού των Μπαρτσελόνα και Έβερτον, Σάντρο Ραμίρεθ και ήταν πολύ καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν «σκότωσε» το ματς.

Αυτό το εκμεταλλεύτηκε η Οσασούνα για να ανεβάσει στροφές στο δεύτερο μέρος και να φτάσει στην ισοφάριση με κεφαλιά του Νταβίδ Γαρθία ύστερα από εκτέλεση κόρνερ (68').

Μετά από το συγκεκριμένο αποτέλεσμα και εν αναμονή της υπόλοιπης αγωνιστικής, η Οσασούνα είναι ενδέκατη με έντεκα βαθμούς και η Ουέσκα 17η με εφτά («ξεκόλλησε» από την τελευταία θέση), όσους και η ευρισκόμενη στην ζώνη του υποβιβασμού, 18η Θέλτα.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα