Κασεμίρο - Ρεάλ Μαδρίτης: Ασαφές το τεστ κορονοϊού, νέα απώλεια ενόψει Βιγιαρεάλ

Gazzetta team
Κασεμίρο - Ρεάλ Μαδρίτης: Ασαφές το τεστ κορονοϊού, νέα απώλεια ενόψει Βιγιαρεάλ

bet365

Ακόμη μία σημαντική απουσία μετρά ο Ζινεντίν Ζιντάν για το ματς κόντρα στη Βιγιαρεάλ, καθώς το πρόσφατο τεστ κορονοϊού του Κασεμίρο δεν έδειξε καθαρά αν είναι αρνητικός κι έτσι ο Βραζιλιάνος δεν ταξιδεύει με την αποστολή της Ρεάλ Μαδρίτης.

Δεν του έφτανε το μεγάλο κενό στη γραμμή κρούσης, με Μπενζεμά, Γιόβιτς νοκ-άουτ, ο Ζινεντίν Ζιντάν πρέπει να διαχειριστεί και νέα μεγάλη απώλεια για τη Ρεάλ Μαδρίτης ενόψει Βιγιαρεάλ (21/11, 17:15, Cosmotesport2), αυτή του Κασεμίρο.

Ο Βραζιλιάνος μέσος, ο οποίος είχε δείξει θετικός στον κορονοϊό πριν από δύο εβδομάδες, ήταν αρνητικός σε διαδοχικά τεστ που υποβλήθηκε στη διάρκεια της εβδομάδας. Ωστόσο, σύμφωνα με την εκπομπή «Chiringuito», το τελευταίο ήταν ασαφές, δεν έδειξε δηλαδή καθαρά αν πρόκειται για αρνητικό ή θετικό, με αποτέλεσμα να μην του επιτρέπεται βάσει πρωτοκόλλου να ταξιδέψει για το ματς κόντρα στο Κίτρινο Υποβρύχιο.

Έτσι, μετά τον ηγέτη της επίθεσης και της αμυντικής γραμμής (βλ. Σέρχιο Ράμος), οι Μερένγκες από ότι φαίνεται δεν θα έχουν ούτε τον βασικό πυλώνα της μεσαίας γραμμής διαθέσιμο.

Το ίδιο συνέβη και με το τεστ του Έντερ Μιλιτάο, που επίσης τίθεται νοκ-άουτ.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα