Ατλέτικο Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα: Οι Top-5 αστέρες που φόρεσαν και τις δύο φανέλες! (vid)

Gazzetta team
Ατλέτικο Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα: Οι Top-5 αστέρες που φόρεσαν και τις δύο φανέλες! (vid)

bet365

Ατλέτικο Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα «κοντράρονται» στη ματσάρα της αγωνιστικής στη La Liga (21/11, 22:00) κι αυτοί είναι οι πέντε πιο σπουδαίοι παίκτες που φόρεσαν και τις δύο φανέλες, σε ένα βίντεο.

Η επιστροφή στο συλλογικό επίπεδο βρίσκει Ατλέτικο Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα αντιμέτωπες, σε ένα σούπερ ζευγάρι με ουκ ολίγους «συνδετικούς κρίκους». Τελευταίο παράδειγμα, ο Λουίς Σουάρες, ο οποίος αποχώρησε επεισοδιακά το καλοκαίρι από τους Μπλαουγκράνα και ενίσχυσε τους Ροχιμπλάνκος, αλλά θα είναι απών από το μεγάλο ματς λόγω κορονοϊού.

Ωστόσο, πριν από τον σπουδαίο Ουρουγουανό «killer», υπήρξαν ακόμη τέσσερα σημαντικά ονόματα, που συνέδεσαν την καριέρα τους με τις δύο ισπανικές ομάδες. Από τον Μπερντ Σούστερ, στον Λουίς Γκαρσία κι από τον Νταβίντ Βίγια, στον Αντουάν Γκριεζμάν, το Top-5 κοινών αστέρων ανάμεσά τους είναι απολαυστικό και τα highlights τους ακολουθούν στο παρακάτω βίντεο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα