Ο Ράκιτιτς χάρισε την φανέλα του στον γιο του αδικοχαμένου Ρέγες (pic)

Ο Ράκιτιτς χάρισε την φανέλα του στον γιο του αδικοχαμένου Ρέγες (pic)

Gazzetta team
Ο Ράκιτιτς χάρισε την φανέλα του στον γιο του αδικοχαμένου Ρέγες (pic)

bet365

Στην επιστροφή του στην Σεβίλλη, ο Ιβάν Ράκιτιτς πήρε την φανέλα με το «10», αριθμό που φόρεσε ο αδικοχαμένος φίλος του Χοσέ Αντόνιο Ρέγιες, στον γιο του οποίου χάρισε την φανέλα του ο Κροάτης μέσος.

Το καλοκαίρι, όταν ο Ιβάν Ράκιτιτς επέστρεψε στην Σεβίλλη ύστερα από μια πολύ καλή εξαετία στην Μπαρτσελόνα, επέλεξε την φανέλα με το «10», την οποία είχε φορέσει στο παρελθόν ο παλιός του συμπαίκτης και καλός φίλος, Χοσέ Αντόνιο Ρέγιες, ο οποίος σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα την 1η Ιουνίου του 2019.

Ο Κροάτης μέσος σκόραρε στο πρώτο του (φιλικό) παιχνίδι και αφιέρωσε το γκολ στην οικογένειά του και στους γαμπρούς του, οι οποίο τον προέτρεψαν να πάρει την φανέλα με το «10», αλλά και «στον Χοσέ Αντόνιο, ο οποίος θα είναι χαρούμενος για εμένα εκεί ψηλά».

Δύο μήνες αργότερα, ο Ράκιτιτς έστειλε την φανέλα του με αφιέρωση στον γιο του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή, τον Χοσέ, ο οποίος αγωνίζεται στα τμήματα υποδομής της Ρεάλ Μαδρίτης και πρόσφατα είχε τα 13α γενέθλιά του.

«Για τον φίλο Χοσέ. Με όλη μου την αγάπη, χρόνια πολλά αστέρι. Μια μεγάλη αγκαλιά» έγραψε ο Κροάτης στον πιτσιρικά, ο οποίος ανέβασε την φανέλα στον λογαριασμό του στο Instagram, ευχόμενος «ο αριθμός του πατέρα μου να σου δώσει πολλή τύχη».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα