Η Μούρθια θέλει να κάνει την έκπληξη και να υπογράψει τον Ετό!

Κώστας Τόπας
Η Μούρθια θέλει να κάνει την έκπληξη και να υπογράψει τον Ετό!

bet365

Την μεγάλη έκπληξη θέλει να κάνει η Ραθίνγκ Μούρθια, ομάδα της τρίτης κατηγορίας στην Ισπανία και να αποκτήσει τον Σαμουέλ Ετό!
Καθημερινά Novi Specials στοιχήματα & σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις! (21+)

Μπορεί ο Σαμουέλ Ετό να έβαλε επίλογο στη σπουδαία καριέρα του πέρυσι τον Σεπτέμβρη, όμως η διοίκηση της Ραθίνγκ Μούρθια είναι αποφασισμένη να κάνει το «μπαμ» και να τον εντάξει στο δυναμικό της.

Μάλιστα, όπως δήλωσε ο πρόεδρος της Μορίς Πανιέλο στην «Marca», οι πιθανότητες για να επιστρέψει ο Καμερουνέζος στην ενεργό δράση στο 39ο έτος της ηλικίας του και μάλιστα για λογαριασμό της Μούρθια είναι 50-50.

«Οι πιθανότητες να υπογράψει μαζί μας είναι στο 50%. Την ερχόμενη εβδομάδα θα γνωρίζουμε αν μπορούμε να τον αποκτήσουμε. Εχουμε επενδυτές στο Μεξικό και στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα που μπορούν να υποστηρίξουν οικονομικά το συγκεκριμένο deal», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο Σαμουέλ Ετό κατέκτησε τρεις τίτλου Champions League με Μπαρτσελόνα και Ίντερ, ενώ κατά τη παραμονή του στο νησί όπου αγωνίστηκε από ένα χρόνο σε Τσέλσι και Έβερτον δεν κατέκτησε κάποιο τίτλο. Επίσης με την Εθνική Καμερούν ήταν ο πολύπειρος επιθετικός αφού σήκωσε δύο Αφρικανικά Κύπελλα Εθνών ενώ φόρεσε και ένα χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2000.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα