Απίστευτο: Ευχαρίστησε τον Μέσι στη νεκρολογία του Ισπανός που απεβίωσε στα 64 χρόνια του! (pic)

Μια ακόμα επιβεβαίωση ότι το ποδόσφαιρο, σε ουκ ολίγες περιπτώσεις, είναι κάτι παραπάνω και από θρησκεία. Ένας 64χρονος άνδρας στην πόλη Βιλασοάν της Γαλικίας, ονόματι Χουάν Χοσέ Μαρίνιο Παδίν, ζήτησε πριν αποβιώσει να μπει στη νεκρολογία του ένα πολύ ιδιαίτερο μήνυμα με αποδέκτη τον Αργεντινό σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα, Λιονέλ Μέσι.
«Ο Χουάν Χοσέ Μαρίνιο Παδίν, γεννημένος στο Βιλασοάν και βαθύτατα ευγνώμων στον Λέο Μέσι γιατί τον έκανε να διασκεδάσει τόσο πολύ στα τελευταία χρόνια της ζωής του» έγραφε η νεκρολογία του στην εφημερίδα «La Voz de Galicia»!
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.