Ρεάλ Μαδρίτης - «RTVE»: Επιχειρεί διπλό «μπαμ» με Χάαλαντ-Καμαβινγκά τον Ιανουάριο

Gazzetta team
Ρεάλ Μαδρίτης - «RTVE»: Επιχειρεί διπλό «μπαμ» με Χάαλαντ-Καμαβινγκά τον Ιανουάριο

bet365

Η προσπάθεια δεν έβλαψε ποτέ κανέναν και σύμφωνα με το έγκυρο «RTVE», η Ρεάλ Μαδρίτης δείχνει έτοιμη για διπλό «μπαμ» μεγατόνων στο επερχόμενο μεταγραφικό παζάρι, με Έρλινγκ Χάαλαντ και Εντουάρντο Καμαβινγκά!

Ο Κιλιάν Μπαπέ παραμένει ο Νο1 πόθος του Φλορεντίνο Πέρεθ για το επόμενο «χρυσό» κεφάλαιο της Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά δεν είναι ο μόνος. Από το περασμένο καλοκαίρι, η διοίκηση της Βασίλισσας έχει εντοπίσει τους μελλοντικούς αστέρες της στις περιπτώσεις των Έρλινγκ Χάαλαντ και Εντουάρντο Καμαβινγκά και όπως αποκαλύπτει το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο της Ισπανίας, «RTVE», οι Μερένγκες κινητοποιούνται για να αποκτήσουν και τους δύο τον ερχόμενο Ιανουάριο!

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ, το σχέδιο αφορά δύο αρχικές προτάσεις με χρήματα και έμψυχο αντάλλαγμα, προς την Μπορούσια Ντόρτμουντ και τη Ρεν: 75 εκατ. ευρώ και δανεικό τον Λούκα Γιόβιτς για μία ή δύο σεζόν στους Βεστφαλούς για τον 20χρονο θαυματουργό «Νορβηγό» και 50 εκατ. ευρώ συν τον Μαριάνο στο γαλλικό κλαμπ για να κάνει δικό της το μεγαλύτερο wonderkid του πλανήτη στην ηλικία του (έκλεισε τα 18 του την περασμένη Τρίτη, 10/11).

Στην περίπτωση του Χάαλαντ, οι ελπίδες πέφτουν και σε ενδεχόμενο αποκλεισμό της Μπορούσια από τον όμιλο του Champions League, κάτι που, όμως, προς το παρόν μοιάζει χλωμό, αφού βρίσκεται μόνη στην κορυφή σε γκρουπ με Λάτσιο, Μπριζ και Ζενίτ. Έτσι κι αλλιώς, το σενάριο να αφήσει η Ντόρτμουντ το μεγάλο αστέρι της να φύγει μεσούσης της περιόδου, αγγίζει τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα