Μπαρτσελόνα: Νέο «ναυάγιο» στις συζητήσεις για νέα μείωση, αχτίδα ελπίδας για συμφωνία

Μπαρτσελόνα: Νέο «ναυάγιο» στις συζητήσεις για νέα μείωση, αχτίδα ελπίδας για συμφωνία

Gazzetta team
Μπαρτσελόνα: Νέο «ναυάγιο» στις συζητήσεις για νέα μείωση, αχτίδα ελπίδας για συμφωνία

bet365

Οι ποδοσφαιριστές της πρώτης και της δεύτερης ομάδας της Μπαρτσελόνα δεν δέχονται την πρόταση για μείωση απολαβών της τάξεως του 30% από την υπηρεσιακή διοίκηση, αλλά έμεινε ανοιχτό ένα παράθυρο για πιθανή συμφωνία – Νέα συνάντηση στις 23 του μηνός.

Συμφώνησαν ότι... διαφωνούν. Στην τελευταία ημέρα συναντήσεων της υπηρεσιακής διοίκησης της Μπαρτσελόνα με τους εκπροσώπους των παικτών της πρώτης και δεύτερης ομάδας, οι δύο πλευρές δεν τα βρήκαν εκ νέου στην πρόταση για μείωση απολαβών της τάξεως του 30%.

Έμεινε ανοιχτό, πάντως, ένα παράθυρο για μια συμφωνία έως τις 23 του μηνός, όταν θα υπάρξει και νέα συνάντηση. Μέχρι τώρα, η απόσταση μεταξύ των δύο πλευρών ήταν πολύ μεγάλη, αλλά φαίνεται πως αυτή η απόσταση έχει μειωθεί.

Τις επόμενες ημέρες, οι ποδοσφαιριστές θα αναλύσουν σε ατομικό επίπεδο τις προτάσεις του συλλόγου, με στόχο να υπάρξει συμφωνία προτού γίνουν οι εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης, η οποία αναμένεται να αναλάβει περί τα μέσα Ιανουαρίου.

Ακόμα και σε περίπτωση οριστικής άρνησης των παικτών, πάντως, η υπηρεσιακή διοίκηση και ο πρόεδρος Κάρλες Τουσκέτς ενδέχεται να αποφασίσουν μονομερώς την μείωση, αν και κάτι τέτοιο θα έβαζε... βόμβα στα θεμέλια του συλλόγου.

Υπενθυμίζουμε ότι Μαρκ – Αντρέ Τερ Στέγκεν, Ζεράρ Πικέ, Φρένκι ντε Γιονγκ και Κλεμάν Λενγκλέ συμφώνησαν για την μείωση, με αντάλλαγμα νέα συμβόλαια και είσπραξη των χρημάτων σε μεγαλύτερο βάθος χρόνου. Κάτι ανάλογο ενδέχεται να κάνει και ο Αντουάν Γκριεζμάν.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα