Βαλένθια: Εκτός ο Σίλεσεν για τρεις μήνες... και βάλε (pic)

Βαλένθια: Εκτός ο Σίλεσεν για τρεις μήνες... και βάλε (pic)

Gazzetta team
Βαλένθια: Εκτός ο Σίλεσεν για τρεις μήνες... και βάλε (pic)

bet365

Σοβαρός αποδείχθηκε ο τραυματισμός στον προσαγωγό του δεξιού ποδιού του Ολλανδού τερματοφύλακα της Βαλένθια, Γιάσπερ Σίλεσεν, ο οποίος θα μείνει εκτός δράσης για τρεις με τέσσερις μήνες.

Όλα τα είχε η (αποδεκατισμένη) Βαλένθια, οι τραυματισμοί της έλειπαν. Ο Ολλανδός τερματοφύλακας Γιάσπερ Σίλεσεν, ο οποίος τραυματίστηκε στον προσαγωγό του δεξιού ποδιού την περασμένη Παρασκευή (06/11), θα χρειαστεί να περάσει από το χειρουργείο και θα μείνει εκτός δράσης για τρεις με τέσσερις μήνες.

Αρχικά, ο ισπανικός σύλλογος δεν είχε δώσει λεπτομέρειες για τον τραυματισμό του Σίλεσεν, για τον οποίο ο ομοσπονδιακός προπονητής της Ολλανδίας, Φρανκ ντε Μπουρ, αποκάλυψε ότι «είναι πολύ σοβαρός».

Η επιβεβαίωση ήρθε μέσω σχετικής ανακοίνωσης των Νυχτερίδων, οι οποίες ανέφεραν ότι ο άλλοτε γκολκίπερ των Άγιαξ και Μπαρτσελόνα θα περάσει από το χειρουργείο. Οι εκτιμήσεις θέλουν τον Σίλεσεν, ο οποίος εσχάτως είχε χάσει την θέση του βασικού στην Βαλένθια από τον Τζάουμε Ντομένεκ, να επιστρέφει στα γήπεδα τον Φεβρουάριο του 2021.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα