Ατλέτικο Μαδρίτης: «Στοχεύει» Τσαλχάνογλου ως ελεύθερο από τη Μίλαν

Gazzetta team
Ατλέτικο Μαδρίτης: «Στοχεύει» Τσαλχάνογλου ως ελεύθερο από τη Μίλαν

bet365

Η περίπτωση του Χακάν Τσαλχάνολγου φέρεται να έχει περάσει σε πρώτο πλάνο για την Ατλέτικο Μαδρίτης, με ισπανικό Μέσο να κάνει λόγο για ενδιαφέρον των Ροχιμπλάνκος αν δεν ανανεώσει με τη Μίλαν.

Οι διαπραγματεύσεις για την ανανέωση συμβολαίου του Χακάν Τσαλχάνογλου (ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν) στη Μίλαν γίνονται όλο και πιο περίπλοκες και η Ατλέτικο Μαδρίτης έχει ενεργοποιήσει τα ραντάρ της για τον Τούρκο χαφ.

Το εμπόδιο φέρεται να είναι οι απαιτήσεις του 26χρονου επιτελικού μέσου, ο οποίος ζητά αύξηση στον ετήσιο μισθό του από τα 2,5 εκατ. ευρώ που αμοίβεται, πλέον, στα 5-6 εκατ. ευρώ.

Έτσι, όπως αναφέρει η «AS», οι Ροχιμπλάνκος έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για να τον κάνουν δικό τους με ελεύθερη μεταγραφή, αν τελικά δεν υπάρξει «λευκός καπνός» στις συζητήσεις με την πλευρά των Ροσονέρι μέχρι την έλευση του 2021. Κι αυτό διότι μόλις μπει στους τελευταίους έξι μήνες του συμβολαίου του, θα μπορεί να διαπραγματευτεί παράλληλα με οποιονδήποτε σύλλογο για να «κλείσει» το καλοκαίρι ως ελεύθερος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

 

LA LIGA Τελευταία Νέα