Η Ρεάλ πούλησε τον Ρεγκιλόν στην Τότεναμ λόγω της κόντρας του με τον γιο του Ζιντάν

Κώστας Τόπας
Η Ρεάλ πούλησε τον Ρεγκιλόν στην Τότεναμ λόγω της κόντρας του με τον γιο του Ζιντάν

bet365

Η Ρεάλ παραχώρησε τον Ρεγκιλόν στην Τότεναμ το φετινό καλοκαίρι. Μία μεταγραφή η οποία προκάλεσε εξέπληξε τους φίλους των Μαδριλένων, μιας και πίστευαν στις δυνατότητες του 23χρονου Ισπανού μπακ.

Η Τότεναμ ένταξε το καλοκαίρι στο ρόστερ της τον 23χρονο Ισπανό αριστερό μπακ, από την Ρεάλ, έναντι του ποσού των 30.000.000 ευρώ., ο οποίος την περυσινή σεζόν είχε πραγματοποιήσει μια εξαιρετική σεζόν με την Σεβίλλη, που ήταν δανεικός.

Η αποχώρηση του από το «Σαντιάγο Μπερναμπέου» ήταν κάτι που εξέπληξε τους φίλους των Μαδριλένων, καθώς θεωρούσαν πως μπορεί να προσφέρει στην ομάδα τους. Ωστόσο, ο λόγος που... κούνησε μαντίλι δεν ήταν αγωνιστικός.

Οπως αναφέρει η «El Confidencial» ο γιος του Ζινεντίν Ζιντάν, Λούκα Ζιντάν και ο Ρεγκιλόν ήταν μαζί στην δεύτερη ομάδα της Ρεάλ στην περίοδο 2018-19 και υπήρξε ένταση μεταξύ τους πριν ο πρώτος δοθεί δανεικός στην Λογκρονές και ο δεύτερος στην Σεβίλλη.

Ετσι, ο Ζινεντίν Ζιντάν αποφάσισε να παραχωρήσει τον Ρεγκιλόν στα «σπιρούνια» έναντι 30 εκατ. ευρώ με την ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο να δέχεται ρήτρα από την ομάδα της Μαδρίτης για 45 εκ. ευρώ αν θέλει να τον αποκτήσει ξανά.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα