Σέρχιο Ράμος: «Τα 5 γκολ που αγαπάω περισσότερο» (vids)

Αντώνης Σαούλης
Σέρχιο Ράμος: «Τα 5 γκολ που αγαπάω περισσότερο» (vids)

bet365

O Σέρχιο Ράμος έφτασε τα 100 γκολ με την φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης και μέσω της Marca διάλεξε τα 5 που αγαπάει περισσότερο βάζοντας και... Ολυμπιακό!
ΠΑΟΚ - Αϊντχόφεν: Ειδικά στοιχήματα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. |21+

126 γκολ είναι πολλά; Εάν είσαι ο Κριστιάνο, ο Μέσι, ο Ζλάταν ή ο Λεβαντόφσκι όχι. Εάν είσαι οποιοδήποτε άλλος είναι αρκετά. Εάν είσαι και αμυντικός ε τότε είναι πάρα πολλά! Και ο Σέρχιο Ράμος, ο για πολλούς καλύτερος κεντρικός αμυντικός όλων των εποχών, έχει βάλει πολλά. Κόντρα στην Ιντερ έφτασε τα 100 μόνο με την φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης... Εκπληκτικό επίτευγμα για τον 34αρη πλέον Ράμος.

Εχει άλλα 3 με την Σεβίλλη (σε 45 ματς) και 23 με την Εθνική Ισπανίας (σε 175 ματς).

Ο Σέρχιο Ράμος ήταν πρωτοσέλιδο στην Marca στην οποία εκμυστηρεύτηκε τα 5 πιο αγαπημένα του (και όχι τα καλύτερα) γκολ του με την φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης και σε αυτά υπάρχει και... Ολυμπιακός.

Πάμε να τα δούμε όπως τα επέλεξε ο Σέρχιο Ράμος

Ρεάλ Μαδρίτης – Ατλέτικο Μαδρίτης 4-1

Το ματς που άλλαξε την ιστορία ενός ολόκληρου συλλόγου. Για 12 χρόνια οι «μερένγκες» πάσχιζαν να κατακτήσουν το 10ο Κύπελλο Πρωταθλητριών. Είχε γίνει εμμονή για την Ρεάλ Μαδριτης, για τους φιλάθλους, για τους παίκτες. Και τα... φαντάσματα επέστρεψαν στην Λισαβώνα όταν η Ατλέτικο στον τελικό προηγούνταν μέχρι το 93'. Σ' έκεινο το λεπτό ο Σέρχιο Ράμος πετυχαίνει ένα από τα πιο... clutch γκολ στην ιστορία της διοργάνωσης, σίγουρα στην ιστορία της Ρεάλ και στέλνει το ματς στην παράταση εκεί όπου η «Βασίλισσα» νίκησε με 4-1 την συμπολίτισσα.

Μπάγερν Μονάχου - Ρεάλ Μαδρίτης 0-4

Η Ρεάλ για να φτάσει στον τελικό της Λισαβώνας το 2014 και να κατακτήσει το 10ο Champions League έπρεπε ν' αποκλείσει την Μπάγερν Μονάχου η οποία το 2013 είχε κάνει το treble και την οδηγούσε ο Πεπ Γκουαρδιόλα. Ο Σέρχιο Ράμος μάλιστα έψαχνε την εξιλέωση μιας και είχε χάσει το κρίσιμο πέναλτι κόντρα στην Μπάγερν το 2012 πάλι στα ημιτελικά. Και την βρήκε μέσα στο Μόναχο. Η Βασίλισσα διέλυσε την Μπάγερν με 4-0 μέσα στο Μόναχο με τον Ράμος να πετυχαίνει τα δύο πρώτα γκολ. Ο Ισπανός διάλεξε το πρώτο ως ένα από τα πέντε αγαπημένα του.

Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης 1-1

Εάν δεν είναι ο πιο... clutch ποδοσφαιριστής στην ιστορία του ποδοσφαίρου τότε σίγουρα είναι μέσα στο top 5. O Σέρχιο Ράμος λατρεύει τις... καθυστερήσεις και πάντα βρίσκει τρόπο να σώζει την Ρεάλ Μαδρίτης. Το έκανε και σε clasico. 3 Δεκεμβρίου του 2016 η Μπαρτσελόνα ήταν μπροστά στο σκορ με 1-0 αλλά ακριβώς στο 90' και μετά από εκτέλεση του Μόντριτς ο Ράμος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

Ρεάλ Μαδρίτης – Ατλέτικο Μαδρίτης 1-1

Μιλάμε για κεντρικό αμυντικό! Και μιλάμε για έναν παίκτη που έχει σκοράρει σε δύο διαφορετικούς τελικούς Champions League. Σίγουρα δεν είναι ένα από τα ωραιότερα που έχει βάλει (απλή προβολή προλαβαίνοντας τον Ομπλακ) αλλά για τον ίδιο είναι μέσα στα 5 που αγαπάει περισσότερο. Η Βασίλισσα αναδείχθηκε ξανά πρωταθλήτρια Ευρώπης στα πέναλτι αυτή την φορά.

Ολυμπιακός – Ρεάλ Μαδρίτης 2-1

Σεζόν 2003-04 στο Champions League. Και ο Σέρχιο Ράμος πετυχαίνει το πρώτο του γκολ στην διοργάνωση και το πρώτο με την φανέλα της Ρεάλ (και γι' αυτό παραμένει ξεχωριστό στο μυαλό του). Μετά από εκτέλεση φάουλ του Ραούλ Μπράβο (!) ο Σέρχιο Ράμος πήδηξε μόνος του στην μικρή περιοχή του Ολυμπιακού κι έκανε το 0-1. Στη συνέχεια οι «ερυθρόλευκοι» γύρισαν το ματς και πήραν τη νίκη με 2-1 αλλά λίγο τον νοιάζει αυτό τον 34χρονο Ισπανό. Ο Ράμος έβαλε αυτό το γκολ στα 5 πιο αγαπημένα του από τα συνολικά 100 που έχει βάλει με την Ρεάλ Μαδρίτης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

LA LIGA Τελευταία Νέα