Μπαρτσελόνα: Αποκαλύφθηκαν τα λεφτά για τον Πέδρι: Value for money ή ακριβή αγορά;

Μπαρτσελόνα: Αποκαλύφθηκαν τα λεφτά για τον Πέδρι: Value for money ή ακριβή αγορά;

Αντώνης Σαούλης
Μπαρτσελόνα: Αποκαλύφθηκαν τα λεφτά για τον Πέδρι: Value for money ή ακριβή αγορά;

bet365

Η Marca αποκάλυψε όλη την συμφωνία της Μπαρτσελόνα με την Λας Πάλμας για τον 17χρονο Πέδρι. Το όριο των συμμετοχών, η Εθνική Ισπανίας και το συμβόλαιο του πιτσιρικά...
Καθημερινά Novi Specials στοιχήματα & σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις! (21+)

Οχι. Ο Πέδρι δεν είναι προϊόν της Μασία. Της πασίγνωστης ακαδημίας της Μπαρτσελόνα. Ο Πέδρο Γκονζάλεζ Λόπεζ γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Τεγέστε, ένα μικρό χωριό της Τενερίφης 11.000 κατοίκων. Ποδοσφαιρικά δεν... κουνήθηκε. Στην ομάδα της Τεγέστε, μετά στην Χουβεντούδ Λαγκούνα και φυσικά στην Λας Παλμάς.

Στα 17 του είναι ήδη το next big thing της Μπαρτσελόνα μαζί με τον Ανσου Φατί και η Marca αποκάλυψε όλο το deal των Καταλανών με την Λας Πάλμας όπως και το συμβόλαιο του μικρού.

Για την ώρα 6.000.000 ευρώ

Η Μπαρτσελόνα για την ώρα έχει βγάλει από τα ταμεία της 6.000.000 ευρώ για τον Πέδρι. Λεφτά που έχει δώσει ήδη για τον 17χρονο χαφ. Τα 5.000.000 ευρώ ήταν για να τον αγοράσει από την Λας Πάλμας και το άλλο 1.000.000 ευρώ για τους στόχους που έπιασε την περσινή σεζόν στης Λας Πάλμας (είχε μείνει δανεικός από την Μπαρτσελόνα).

Αλλα 4.000.000 ευρώ εάν πιάσει 25+ συμμετοχές

Πιθανότατα όμως ο Πέδρι δεν θα κοστίσει μόνο 6.000.000 ευρώ στην Μπαρτσελόνα. Το συγκεκριμένο ποσό μπορεί να φτάσει στα 22.000.000 ευρώ! Πάμε να δούμε το πως.

Αρχικά η Μπαρτσελόνα πρέπει να ετοιμάζει άλλα 4.000.000 ευρώ. Κι αυτό γιατί υπάρχει στη συμφωνία ο όρος που θέλει τους Καταλανούς να πληρώνουν το συγκεκριμένο ποσό εάν ο Πέδρι συμπληρώσει 25+ συμμετοχές (σε La Liga, Κύπελλο, Champions League) στις οποίες θα έχει αγωνιστεί τουλάχιστον 45 λεπτα!

Ο Πέδρι έχει ήδη 8 συμμετοχές, αλλά μόνο οι 4 πληρούν την προϋπόθεση των 45 λεπτών!

Αλλα 2.000.000 για την Εθνική Ισπανίας

Σε αυτά τα χρήματα μπορούν να προστεθούν άλλα 2.000.000 ευρώ. Τι πρέπει να γίνει; Απλά να συμπληρώσει κάποιες συμμετοχές με την Εθνική Ισπανίας. Ηδη ο Πέδρι έχει προλάβει να αγωνιστεί σε 3 ματς της U21 (αν και 17 ετών) και όλα δείχνουν πως ο Λουίς Ενρίκε θα τον επιλέξει κάποια στιγμή (ίσως και στα επόμενα ματς για το Nations League) για την Εθνική!

1+2 το συμβόλαιό του!

Ο Πέδρι υπέγραψε 5ετές συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα. Πέρσι παρέμεινε δανεικός στην Λας Πάλμας, φέτος διανύει τον δεύτερο χρόνο αλλά την επόμενη σεζόν αυτό εκπνέει! Μένει ελεύθερος; Εάν θέλει η Μπαρτσελόνα ναι μιας και μιλάμε για συμβόλαιο 3+2. Μία οψιόν ανανέωσης που είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στα χέρια της Μπαρτσελόνα να την ενεργοποιήσει. Δεν θα επαναδιαπραγματευτεί δηλαδή με τον Πέδρι. Της κάνει; Ενεργοποιεί το συμβόλαιο και τον κρατάει για άλλα δύο χρόνια...

Συνολικά λοιπόν με όλα τα μπόνους που έχουν υπογραφεί, τους στόχους που πρέπει (και μπορεί) να πιάσει ο Πέδρι (δεν έγιναν όλα γνωστά από τη Marca) θα κοστίσει στην Μπαρτσελόνα 22.000.000 ευρω.

Value for money ή πολλά λεφτά για έναν 17χρονο; Πριν απαντήσετε σκεφτείτε πόσα έχει σπαταλήσει η Μπαρτσελόνα για τους Ντεμπελέ, Γκριεζμάν και Κουτίνιο...

 

LA LIGA Τελευταία Νέα