Κούμαν: «Χάνουμε πολλές ευκαιρίες, δέχομαι την κριτική»

Κούμαν: «Χάνουμε πολλές ευκαιρίες, δέχομαι την κριτική»

Κώστας Τόπας
Κούμαν: «Χάνουμε πολλές ευκαιρίες, δέχομαι την κριτική»

bet365

Την απογοήτευση του εξέφρασε ο Ρόναλντ Κούμαν για το γεγονός ότι η Μπαρτσελόνα ξοδεύει τόσες πολλές ευκαιρίες και δεν μπορεί να σκοράρει γκολ.

Μπαρτσελόνα και Αλαβές αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1, κάνοντας με αυτόν τον τρόπο το χειρότερο ξεκίνημα εδώ και 18 χρόνια! Ο τεχνικός των «μπλαουγκράνα», Ρόναλντ Κούμαν μετά το τέλος του ματς, μίλησε για τις τόσες πολλές χαμένες ευκαιρίες που έχει η ομάδα του για να σκοράρει περισσότερα γκολ.

«Στο πρώτο ημίχρονο δυσκολευτήκαμε πολύ, γιατί έπαιζαν πολύ κλειστά και κυκλοφορούσαμε αργά την μπάλα. Παρ’ όλα αυτά είχαμε 3-4 καλές ευκαιρίες. Στο δεύτερο μέρος βελτιωθήκαμε, δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, αλλά δεν ήμασταν αποτελεσματικοί».

Δέχομαι την κριτική γιατί δεν κερδίσαμε, αλλά πιστεύω πως η απόδοσή μας ήταν καλή. Με ανησυχεί περισσότερο όταν δεν δημιουργούμε ευκαιρίες, αλλά και πάλι θα πρέπει να είμαστε πιο εύστοχοι στην τελική προσπάθεια. Δεν μπορεί να χάνουμε τόσες πολλές ευκαιρίες».

Για τις αλλαγές: «Τις προάλλες με κρίνατε επειδή άργησα να κάνω αλλαγές, αυτή τη φορά έκανα τρεις στο ημίχρονο. Δεν ήμουν ευχαριστημένος με την εικόνα μας στο πρώτο μέρος και είχαμε παίκτες που μπορούσαν να μας βελτιώσουν. Νομίζω πως με τις αλλαγές ήμασταν πολύ καλύτεροι στο δεύτερο ημίχρονο».

Διαβάστε επίσης:

 

LA LIGA Τελευταία Νέα