Μπαρτσελόνα-Ρεάλ: Ο VAR του «clasico» έλεγε στον διαιτητή ότι προηγήθηκε φάουλ του Ράμος στον Λενγκλέ πριν το πέναλτι (vids)

Κώστας Τόπας
Μπαρτσελόνα-Ρεάλ: Ο VAR του «clasico» έλεγε στον διαιτητή ότι προηγήθηκε φάουλ του Ράμος στον Λενγκλέ πριν το πέναλτι (vids)

bet365

Νέο βίντεο αποκαλύπτει πως ο VAR του Μπαρτσελόνα-Ρεάλ, πριν καταλογιστεί το πέναλτι στον Ράμος είπε στον ρέφερι Φερνάντεθ Μουνουέρα, ότι ο αμυντικός της Ρεάλ έκανε πρώτα φάουλ στον Λενγκλέ.
href="https://sports.bwin.gr/el/sports?wm=453" target="_blank" rel="sponsored nofollow">Πόρτο - Ολυμπιακός: Εκατοντάδες επιλογές και στοιχήματα για σκόρερ, κάρτες, κόρνερ και λεπτό πρώτου γκολ. |21+

Ο Σέρχιο Ράμος, href="https://www.gazzetta.gr/football/la-liga/article/1526669/ramos-penalti-poy-kerdisa-itan-katharo-vid" target="_blank"> ισχυρίστηκε πως το πέναλτι το οποίο κέρδισε από τον Λενγκλέ, ήταν καθαρό. Ο διαιτητής χρειάστηκε μερικά λεπτά για να αποφασίσει αλλά τελικά έδειξε την άσπρη βούλα και ο αρχηγός των Μαδριλένων, ευστόχησε για το href="https://www.gazzetta.gr/football/la-liga/article/1526541/mpartselona-real-madritis-1-3-ti-dielyse-vid" target="_blank">2-1, υπέρ της ομάδας του.

Ωστόσο, ένα βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο δείχνει πως πριν ο Φερνάντεθ Μουνουέρα καταλογίσει πέναλτι, ο VAR του λέει πως έχει προηγηθεί επιθετικό φάουλ του Ράμος στον Λενγκλέ. Ο Ισπανός ρέφερι δεν άκουσε όσα του είπε ο συνάδελφος του κι έτσι αποφάσισε να πάει ο ίδιος στο μόνιτορ για να εξετάσει την επίμαχη φάση.

Χρειάστηκαν κάποια δευτερόλεπτα, ωστόσο ο Μουνουέρα πήρε την απόφαση πάνω του, αγνοώντας τα λεγόμενα του VAR και έδειξε την άσπρη βούλα. Η συγκεκριμένη απόφαση έκανε έξαλλη τους παίκτες αλλά και τους ιθύνοντες της href="https://www.gazzetta.gr/teams/barcelona" target="_blank">Μπαρτσελόνα, οι οποίοι σκοπεύουν να ζητήσουν τα ηχητικά από τις συνομιλίες του διαιτητή με τους βοηθούς του, στο εν λόγω ματς.

class="twitter-tweet">

dir="ltr" lang="en">Martínez Munuera’s assistant told him that Ramos had committed the first foul. Didn’t matter. href="https://t.co/LuYEy697qG" rel="sponsored nofollow">https://t.co/LuYEy697qG

total Barça (@totalBarca) href="https://twitter.com/totalBarca/status/1320746349046890497?ref_src=twsrc%5Etfw" rel="sponsored nofollow">October 26, 2020

data-height="330" data-integration-id="yddsw24mjj022ya7" data-playlist-id="v-c6l880dib4g9-st" data-width="588"> Διαβάστε επίσης:

 

LA LIGA Τελευταία Νέα