​Βαγιαδολίδ - Αλαβές 0-2: Πήραν ανάσα οι Βάσκοι (vid)

Gazzetta team
​Βαγιαδολίδ - Αλαβές 0-2: Πήραν ανάσα οι Βάσκοι (vid)

bet365

Νίκη - ανάσα πέτυχε η Αλαβές, αφού επικράτησε 2-0 στο «Municipal José Zorrilla» της Βαγιαδολίδ. Στον πάτο της βαθμολογίας οι γηπεδούχοι.
Η Αλαβές πέτυχε τη δεύτερη της νίκη στο πρωτάθλημα, αφού επικράτησε 2-0 εκτός έδρας της Βαγιαδολίδ. Η ομάδα του Ματσίν ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια, εκμεταλλεύθηκε ιδανικά το αριθμητικό της πλεονέκτημα και άφησε τους γηπεδούχους στον πάτο της βαθμολογίας. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά πίεσαν και στο πρώτο 20λεπτο είχαν καλές φάσες με τους Βάισμαν και Τόνι. Ωστόσο, στο 21' ο Νάτσο αντίκρισε την κόκκινη κάρτα για μαρκάρισμα στον Λούκας, με τον Ισπανό φορ όμως να αστοχεί από την άσπρη βούλα. Η Αλαβές πήρε τον έλεγχο, βρήκε δίχτυα, αλλά το γκολ του Λούκας ακυρώθηκε από το... VAR. Oι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι και στο 55' κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με τον Πίνα. Η Βαγιαδολίδ δεν μπόρεσε να αντιδράσει και στο 85' ο Μπόρχα Σάινθ διαμόρφωσε το 2-0.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα