Μπαρτσελόνα: Παράγοντας της βρίζει τον διαιτητή του Clasico για το πέναλτι υπέρ της Ρεάλ! (pic)

Gazzetta team
Μπαρτσελόνα: Παράγοντας της βρίζει τον διαιτητή του Clasico για το πέναλτι υπέρ της Ρεάλ! (pic)

bet365

Το πέναλτι υπέρ του Σέρχιο Ράμος, το οποίο έκρινε σε μεγάλο βαθμό το Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης 1-3, προκάλεσε το ξέσπασμα του παράγοντας της πρώτης, Τσαβιέ Βιγιαζοάνα, ο οποίος έβρισε διαδικτυακά τον διαιτητή Φερνάντθ Μουνουέρα και στη συνέχεια ζήτησε συγνώμη.

Το πέναλτι μέσω VAR που δόθηκε στην Ρεάλ Μαδρίτης και έκρινε εν πολλοίς το Clasico με την Μπαρτσελόνα, στο οποίο η Βασίλισσα επικράτησε με 3-1, προκάλεσε το πρωτοφανές ξέσπασμα του παράγοντα του καταλανικού συλλόγου, Τσαβιέ Βιγιαζοάνα.

«Αυτό είναι γαμ@@@@@ σκάνδαλο! Μουνουέρα μπορείς να πας να χεστείς...» έγραψε στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter ο Βιγιαζοάνα ο οποίος, μετά την λογική αντίδραση που προκάλεσε το συγκεκριμένο τιτίβισμα του, έσπευσε να το σβήσει και να ζητήσει συγγνώμη, αλλά ήταν πλέον αργά.

«Παραδέχομαι ότι εν θερμώ δεν χρησιμοποίησα τις πιο κατάλληλες λέξεις, γι' αυτό και ζητάω συγνώμη αν κάποιος μπορεί να ένιωσε προσβεβλημένος (;). Παρ' όλα αυτά, εξακολουθεί να είναι σκανδαλώδες. Ο Λενγκλέ «τραβάει» την φανέλα ενστικτωδώς όταν τον σπρώχνουν και σε καμία περίπτωση δεν κάνει πέναλτι. Όποιος έχει παίξει μπάλα, το ξέρει» ήταν η έγγραφη «απολογία» του παράγοντα της Μπαρτσελόνα.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα