Μπαρτσελόνα-Ρεάλ: Το «clasico» αξίας ενός δισεκατομμυρίου ευρώ (pics)

Κώστας Τόπας
Μπαρτσελόνα-Ρεάλ: Το «clasico» αξίας ενός δισεκατομμυρίου ευρώ (pics)

bet365

Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο πρώτο «classico» (17:00, Cosmote Sport 2 HD) της τρέχουσας αγωνιστικής σεζόν. Ένα παιχνίδι αξίας 1,069 δισ ευρώ!
Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης: Εκατοντάδες επιλογές και στοιχήματα για σκόρερ, κάρτες, κόρνερ και λεπτό πρώτου γκολ. |21+

Ενα ματς το οποίο σίγουρα θα είχε διαφορετική αίγλη, αν στις εξέδρες του «Καμπ Νόου», υπήρχε η παρουσία του φιλάθλου κοινού. Παρ' όλα αυτά δεν παύει να αποτελεί ένα από τα σπουδαιότερα και τα πιο ιστορικά ντέρμπι του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Ένα παιχνίδι αξίας 1,069 δισ ευρώ, μιας και η αξία της επικρατέστερης ενδεκάδας που αναμένεται να παρατάξει σήμερα (24/10) ο Κούμαν είναι 530 εκατ. ευρώ, ενώ αυτή του Ζιντάν είναι 539 εκατ. ευρώ, όπως αναφέρει η ειδικευμένη ιστοσελίδα transfrertmarkt.de.

Ο Μέσι της Μπαρτσελόνα, είναι ο ακριβότερος όλων, με εκτιμώμενη αξία 100 εκατ. ευρώ, με τους Γκριεζμάν και Ανσού Φατί να τον ακολουθούν με 20 εκατ. λιγότερα. Από την Ρεάλ, η αξία του Κουρτουά ανέρχεται στα 75 εκατ. ευρώ, πράγμα που τον κάνει τον πιο ακριβό παίκτη των Μαδριλένων. Κοντά στο Βέλγο πορτιέρε, βρίσκονται οι Βαλβέρδε και Βαράν.

Βέβαια, σίγουρα θα μιλούσαμε για ένα «clasico» μεγαλύτερης αξίας, αν κι εφόσον στο ρόστερ της Ρεάλ, υπήρχε ακόμα ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Πάντως, τα 1,069 δισ ευρώ δεν μπορούν να θεωρηθούν.... πολλά αν αναλογιστεί κανείς πως το περυσινό ντέρμπι τον Φεβρουάριο, όπου είχε νικήτρια την Μπαρτσελόνα με 1-0, η αξία του τότε παιχνιδιού ανέρχονταν στα 2,1 δισ ευρώ.

Διαβάστε επίσης:

 

LA LIGA Τελευταία Νέα