Μπαρτσελόνα: Φροντίζουν για τους μισθούς των υπαλλήλων οι παίκτες!

Μπαρτσελόνα: Φροντίζουν για τους μισθούς των υπαλλήλων οι παίκτες!

Κώστας Ζάλιαρης
Μπαρτσελόνα: Φροντίζουν για τους μισθούς των υπαλλήλων οι παίκτες!

bet365

Ανακωχή φαίνεται πως αποφασίστηκε ανάμεσα στους παίκτες και τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα για το οικονομικό ζήτημα, με τους ποδοσφαιριστές να φροντίζουν για τους μισθούς των υπαλλήλων του συλλόγου!

Όπως αναφέρει ο ραδιοφωνικός σταθμός της Καταλονίας, Cadena Ser, φέρεται να υπήρξε ήρεμη επικοινωνία των διοικούντων με το ποδοσφαιρικό τμήμα για να γίνει ξεχωριστή διαπραγμάτευση και να μην συμπεριληφθούν οι απλοί εργαζόμενοι του συλλόγου στο θέμα των μειώσεων των μισθών.

Προς τιμήν τους οι ποδοσφαιριστές του συλλόγου είχαν διαμηνύσει εξ αρχής πως δεν έχουν καμία δουλειά οι υπάλληλοι να μπουν στο ίδιο «τσουβάλι» μ' εκείνους από τη στιγμή που είναι πολύ διαφορετικά τα επίπεδα μισθοδοσίας.

Έτσι, οι εργαζόμενοι βγαίνουν εκτός πλάνου χάρη στην παρέμβαση των παικτών και θα γίνει άλλη κουβέντα το προσεχές διάστημα για να βρεθεί λύση στο θέμα που είχε προκαλέσει ξανά ένταση στο εσωτερικό της Μπαρτσελόνα.

Πάντως, πριν από μερικές μέρες οι Πικέ, Τερ Στέγκεν, Λενγκλέ και Ντε Γιόνγκ υπέγραψαν νέο συμβόλαιο και συμφώνησαν σε μείωση, η οποία θα «ματσαριστεί» στο μέλλον βάσει συμφωνίας στα έγγραφα για τις αποδοχές τους.

Διαβάστε επίσης:

Πικέ: «Ντροπή που η διοίκηση πλήρωνε για να μας κάνουν κριτική»!

 

LA LIGA Τελευταία Νέα