Προβληματισμός στην Ρεάλ για τον Αζάρ: Εκτός για ακόμη ένα μήνα ο Βέλγος

Προβληματισμός στην Ρεάλ για τον Αζάρ: Εκτός για ακόμη ένα μήνα ο Βέλγος

Κώστας Τόπας
Προβληματισμός στην Ρεάλ για τον Αζάρ: Εκτός για ακόμη ένα μήνα ο Βέλγος

bet365

Μεγαλύτερη αναμένεται να είναι χρονικά η απουσία του Εντέν Αζάρ από τα γήπεδα, απ' ότι είχαν υπολογίσει αρχικά οι γιατροί της Ρεάλ.

Στην Ρεάλ, υπήρχε έντονος προβληματισμός για το πότε θα είναι σε θέση ξανά ο Βέλγος μεσοεπιθετικός να προσφέρει τις υπηρεσίες τους με τους «μερένγκες». Ο μυϊκός τραυματισμός του παραμένει ένα... μυστήριο. Κι αυτό διότι, ο Ζιντάν στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Τρίτη (20/10), δήλωσε πως η επιστροφή του στη δράση θα πάρει περισσότερο χρόνο.

Ο Αζάρ είναι από τις 29 Σεπτεμβρίου, την ημέρα που τραυματίστηκε, μέχρι σήμερα, χωρίς προπόνηση και δύσκολα θα προλάβει να προσφέρει τις υπηρεσίες του σύντομα. Αρχικά, οι γιατροί του συλλόγου έκαναν λόγο για την επιστροφή του, στο ματς με την Ίντερ στις 3 Νοεμβρίου για το Champions League, ωστόσο τα δεδομένα άλλαξαν ξανά.

Στην Ρεάλ δεν αποκλείουν ότι το πολυαναμενόμενο ντεμπούτο του Αζάρ, τη φετινή σεζόν θα συμβεί μετά το διάλειμμα των εθνικών ομάδων τον Νοέμβριο. Αυτό σημαίνει πως μέχρι τις 21-22 του επόμενου μήνα δεν θα βρίσκεται στη διάθεση του προπονητή του. Ετσι, θα προσπαθήσει να είναι έτοιμος για το ματς των μερένγκες με την Αλαβές (29/11).

Διαβάστε επίσης:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα