Θέλτα – Ατλέτικο Μαδρίτης 0-2: Με Λουίς Σουάρες και Ομπλάκ (vid)

Γιώργος Καραμάνος
Θέλτα – Ατλέτικο Μαδρίτης 0-2: Με Λουίς Σουάρες και Ομπλάκ (vid)

bet365

Ο Λουίς Σουάρες χτύπησε ξανά και μαζί με τον Ομπλάκ και λίγη τύχη, οδήγησαν την Ατλέτικο Μαδρίτης στο 0-2 επί της Θέλτα στο “Μπαλαΐδος”.

Μόλις στο 6' βρέθηκε τετ α τετ και δεν αστόχησε. Για τον Λουίς Σουάρες ήταν το τρίτο γκολ του με την Ατλέτικο Μαδρίτης και το 150ό συνολικά στη La Liga. Με αυτόν τον τον τρόπο άνοιξε ο δρόμος για το διπλό (0-2) των Ροχιμπλάνκος στην έδρα της Θέλτα. Το δεύτερο γκολ ήρθε έπειτα από τέλεια ενέργεια του Ζοάο Φέλιξ και σουτ στο δοκάρι (90'+5'), με τον Καράσκο να σκοράρει με κεφαλιά στην επαναφορά.

Η Ατλέτικο είχε ακόμα ένα δοκάρι, όταν ο Λεμάρ πήγε να βρει δίχτυα με εκτέλεση κόρνερ. Η Θέλτα απείλησε, αλλά τη μία σταμάτησε στο δοκάρι και τις άλλες δύο στον εξαιρετικό Ομπλάκ, ο οποίος βγήκε νικητής σε δύο τετ α τετ, στέλνοντας την ομάδα του εντός τετράδας.

Θέλτα (Οσκαρ Γκαρθία): Βιγιάρ, Μουρίγιο, Αραούχο, Ολάσα, Φοντάν, Καρέιρα, Μπελτράν (63' Ντένις Σουάρεθ), Ταπία, Νολίτο, Μίνα (63' Μορ), Ασπας

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγο Σιμεόνε): Ομπλάκ, Τρίπιερ, Μανού Σάντσεθ (50' Φελίπε), Ερμόσο, Σάβιτς, Τορέιρα, Λεμάρ (65' Γιορέντε), Κόκε, Κορέα (77' Ερέρα), Ντιέγκο Κόστα (60' Ζοάο Φέλιξ), Λουίς Σουάρες (65' Καράσκο).

 

LA LIGA Τελευταία Νέα