Κούμαν: «Κανένα πρόβλημα με τον Γκριεζμάν, αλλά ο προπονητής είναι το αφεντικό»

Κούμαν: «Κανένα πρόβλημα με τον Γκριεζμάν, αλλά ο προπονητής είναι το αφεντικό»

Gazzetta team
Κούμαν: «Κανένα πρόβλημα με τον Γκριεζμάν, αλλά ο προπονητής είναι το αφεντικό»

bet365

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Ρόναλντ Κούμαν, ξεκαθάρισε και δημοσίως στον Αντουάν Γκριεζμάν ότι εκείνος παίρνει τις αποφάσεις για το ποιος παίζει και που.

Ο Αντουάν Γκριεζμάν έριξε «σπόντα» στον Ρόναλντ Κούμαν με την δήλωσή του ότι «στη Γαλλία με τον Ντεσάν παίζω στη θέση μου» και ο Ολλανδός προπονητής της Μπαρτσελόνα δεν άργησε να του απαντήσει, κατ' ιδίαν και δημοσίως.

Οι δύο άνδρες τα είπαν από κοντά το απόγευμα της Πέμπτης (15/10), στην πρώτη προπόνηση ενόψει του αγώνα πρωταθλήματος με την Χετάφε (Σάββατο 17/10, 22:00, Cosmote Sport 2 HD), με τον Κούμαν να ξεκαθαρίζει και στην συνέντευξη Τύπου... ποιος είναι το αφεντικό στην ομάδα.

«Ο καθένας έχει δικαίωμα να λέει πράγματα. Ξέρουμε ότι αυτά μπορούν να συμβούν. Μίλησα μαζί του (σ.σ. με τον Γκριεζμάν) χθες το απόγευμα, όχι γι' αυτά που είπε. Μιλήσαμε για την θέση του στο γήπεδο και την απόδοσή του. Του είπα ότι εγώ ψάχνω το καλύτερο για την ομάδα και, αν πιστεύω ότι είναι καλύτερο να κινείται στην δεξιά πλευρά, αν και ως εσωτερικός, όχι ως εξτρέμ, τότε τον βάζω» επισήμανε χαρακτηριστικά.

«Μπορεί να παίξει εκεί, ως δεκάρι ή ως εννιάρι. Αλλά εγώ αποφασίζω για το τι είναι καλύτερο για την ομάδα. Εκείνος κάνει το περισσότερο που μπορεί να κάνει: Δουλεύει, είναι πειθαρχημένος... Σε ένα Γαλλία – Ολλανδία (σ.σ. όταν ο Κούμαν ήταν ομοσπονδιακός προπονητής των Οράνιε) έπαιξε στην δεξιά πλευρά. Αλλά ο προπονητής είναι το αφεντικό και ο παίκτης πρέπει να δώσει την μέγιστη απόδοση» πρόσθεσε ο Κούμαν, ξεκαθαρίζοντας ότι «δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον Αντουάν. Ψάχνω το καλύτερο και προσπαθώ να παίρνω την μέγιστη απόδοση από τον καθένα. Δεν βάζω κανέναν σε μια θέση που να μην είναι η δική του. Ο Γκριεζμάν μπορεί να παίξει ως εσωτερικός μέσος».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα