Η μεταμόρφωση του Εμρέ Μορ στη Θέλτα του Όσκαρ Γκαρσία!

Η μεταμόρφωση του Εμρέ Μορ στη Θέλτα του Όσκαρ Γκαρσία!

Η μεταμόρφωση του Εμρέ Μορ στη Θέλτα του Όσκαρ Γκαρσία!

bet365

Ο Εμρέ Μορ δείχνει να βρίσκει τον καλό του εαυτό μετά την επιστροφή του στη Θέλτα με τον Όσκαρ Γκαρσία να του έχω δώσει χρόνο συμμετοχής και στις πέντε πρώτες αγωνιστικές της La Liga.

Ο Τούρκος διεθνής εξτρέμ πέρασε και δεν... ακούμπησε στον Ολυμπιακό με τον Πέδρο Μαρτίνς να τον χρησιμοποιεί σε μόλις δύο ματς για το Κύπελλο κόντρα στη Λαμία ως αλλαγή. Αντίθετα στο πρωτάθλημα δεν αγωνίστηκε ούτε λεπτό αφού τις περισσότερες φορές ήταν εκτός αποστολής!

Ο Μορ πήρε τον δρόμο της επιστροφής για το Βίγκο με τον πρώην τεχνικό του Ολυμπιακού, Όσκαρ Γκαρσία να κάνει την έκπληξη δίνοντας του χρόνο συμμετοχής και στα πέντε πρώτα ματς της La Liga. Στα τέσσερα μάλιστα ξεκίνησε ως βασικός, ενώ κόντρα στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Οσασούνα (4/10) πέρασε αλλαγή.

«Ο Εμρέ Μορ είναι ένας σημαντικός ποδοσφαιριστής. Είναι πολύ καλός παίκτης. Έκανε καλή δουλειά σε όλα τα ματς που χρησιμοποιήθηκε. Δείχνει να έχει αλλάξει, ειδικά σε ότι αφορά τη νοοτροπία του», τόνισε χαρακτηριστικά ο συμπαίκτης του, στη Θέλτα, Ντένις Σουάρεθ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα