«Σπόντες» από Γκριεζμάν στον Κούμαν: «Στη Γαλλία με τον Ντεσάν παίζω στη θέση μου»

Κώστας Τόπας
«Σπόντες» από Γκριεζμάν στον Κούμαν: «Στη Γαλλία με τον Ντεσάν παίζω στη θέση μου»

bet365

Ο Αντουάν Γκριεζμάν άφησε τις... σπόντες του, τονίζοντας πως στην εθνική του ομάδα, ο προπονητής του, Ντιντιέ Ντεσάν, τον βάζει να αγωνίζεται στη σωστή του θέση και αποδίδει καλύτερα.

Ο 29χρονος μεσοεπιθετικός ήταν ένας από τους κορυφαίους στη νίκη της Γαλλίας επί της Κροατίας, με 2-1. Στο 8ο λεπτό της αναμέτρησης, ήταν αυτός ο οποίος άνοιξε το σκορ, με υπέροχο τελείωμα, σκοράροντας με αυτόν τον τρόπο για τρίτη σερί φορά απέναντι στην Κροατία και έφτασε τα 33 γκολ σε 83 συμμετοχές με τους Τρικολόρ.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Γκριεζμάν ήταν χαρούμενος για το γκολ και την απόδοσή του, απέναντι στου Κροάτες, επισημαίνοντας πως ο Ντεσάν, γνωρίζει ακριβώς που πρέπει να τον τοποθετήσει στον αγωνιστικό χώρο, για να αποδώσει καλύτερα.

«Νομίζω ότι ήταν ένα καλό γκολ αυτό που πέτυχα. Η μπάλα έφτασε σε εμένα και προσπάθησα με δύναμη να τη στείλω στα δίχτυα. Νιώθω ωραία για το γκολ μου. Ο προπονητής μου ξέρει που να με βάλει στον αγωνιστικό χώρο. Ετσι, εκμεταλλεύτηκα αυτή την κατάσταση και την εμπιστοσύνη που μου δείχνει τόσο ο Ντεσάν, όσο και οι υπόλοιποι συμπαίκτες μου».

Διαβάστε επίσης:

 

LA LIGA Τελευταία Νέα