Ρεάλ: Τα βρίσκει σκούρα με τον Ράμος και το μέλλον του είναι στον αέρα

Ρεάλ: Τα βρίσκει σκούρα με τον Ράμος και το μέλλον του είναι στον αέρα

Κώστας Τόπας
Ρεάλ: Τα βρίσκει σκούρα με τον Ράμος και το μέλλον του είναι στον αέρα

bet365

Το μέλλον του Σέρχιο Ράμος στην Ρεάλ βρίσκεται ακόμα στον αέρα. Αν και τόσο οι «μερέγνκες» όσο και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής επιθυμούν να επεκτείνουν τη συνεργασία τους, η αλήθεια είναι ότι οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται επί του παρόντος στον «πάγο».

Οπως αναφέρει η ισπανική εφημερίδα «Ok Diario», ο Ράμος περιμένει ακόμη την κλήση από τον πρόεδρο της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ, το μόνο μέλος του διοικητικού συμβουλίου με το οποίο ο Ισπανός στόπερ, επιθυμεί να συζητήσει το θέμα ανανέωσης του συμβολαίου του.

Μόλις ξεκινήσουν οι συζητήσεις, ο κεντρικός αμυντικός της Ρεάλ, θα ενημερώσει τον ισχυρό άνδρα των Μαδριλένων, ότι δεν έχει την πρόθεση να απαιτήσει αύξηση αποδοχών. Στην πραγματικότητα, η μόνη προϋπόθεση που θα επιβάλει θα είναι το νέο συμβόλαιο να έχει διάρκεια δύο ετών. Η πρόθεσή του συγκρούεται, προς το παρόν, με την ιδέα του συλλόγου να τον ανανεώσει για μία μόνο σεζόν.

Βέβαια, το εν λόγω δημοσίευμα τονίζει πως η διοίκηση, θα προσπαθήσει να βρει τη «χρυσή τομή» με τον ποδοσφαιριστή για να συνεχίσει στην ομάδα, μιας και θεωρείται πολύτιμο εργαλείο για τον Ζινεντίν Ζιντάν. Σε περίπτωση όμως που ο Ράμος, δεν βάλει γρήγορα την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο, μπορεί από τον Γενάρη να ξεκινήσει συζητήσεις με άλλες ομάδες για το μέλλον του.

Τόσο η Παρί Σεν Ζερμέν όσο και η Γιουβέντους, παρακολουθούν την περίπτωσή του και είναι έτοιμες να αναλάβουν δράση σε περίπτωση που ο 34χρονος στόπερ, δεν τα βρει με τους ανθρώπους της Ρεάλ.

Διαβάστε επίσης:

 

LA LIGA Τελευταία Νέα