Κασίγιας: «Πιο εντυπωσιακή η πορεία του Κριστιάνο από του Μέσι»

Gazzetta team
Κασίγιας: «Πιο εντυπωσιακή η πορεία του Κριστιάνο από του Μέσι»

bet365

Ο Ίκερ Κασίγιας έβαλε στη «ζυγαριά» την πορεία των δύο υποψήφιων GOAT στα γήπεδα, Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο, παίρνοντας θέση υπέρ του άλλοτε συμπαίκτη του.

Όταν έχεις παίξει έξι χρόνια συμπαίκτης με τον Κριστιάνο Ρονάλντο και μια... ζωή αντίπαλος του Λιονέλ Μέσι, τα διλήμματα για το απόλυτο δίπολο του σύγχρονου ποδοσφαίρου δεν θα σε αφήνουν ποτέ σε ησυχία. Ο Ίκερ Κασίγιας τέθηκε ξανά να βάλει στο ζύγι τον Πορτογάλο σούπερ σταρ και τον Αργεντίνο θρύλο της Μπαρτσελόνα και παρά το ότι είχε χαρακτηρίσει τον Μέσι ως κορυφαίο παίκτη όλων των εποχών πριν από έναν χρόνο, αυτή τη φορά τάχθηκε υπέρ του «CR7» ως προς την πιο εντυπωσιακή πορεία μέχρι την κορυφή.

Ο παλαίμαχος κίπερ που πρόσφατα έχασε τον τίτλο του ρέκορντμαν συμμετοχών με την εθνική Ισπανίας από τον Σέρχιο Ράμος, δικαιολόγησε την επιλογή του στην σκληρή δουλειά και την αποφασιστικότητα που πρόβαλε ο Ρονάλντο για να φτάσει να θεωρείται ο κορυφαίος, σε αντίθεση με το τεράστιο, αλλά έμφυτο ταλέντο του Λέο.

«Ο Κριστιάνο είχε πάντα αυτή την τεράστια επιθυμία να γίνει ο καλύτερος, από όταν ήταν μικρό παιδί και πιστεύω ότι το πέτυχε. Αν πρέπει να τον συγκρίνω με τον Μέσι, αυτά που έχει κάνει ο Κριστιάνο είναι πιο εντυπωσιακά διότι όλοι ξέρουμε το ταλέντο του Μέσι, ενώ ο Κριστιάνο είχε μεγαλύτερη αποφασιστικότητα και δούλεψε πολύ σκληρά για να γίνει κορυφαίος. Για ανθρώπους που δεν ξέρουν τον Κριστιάνο, μπορεί να φαίνεται ψώνιο κι αλαζόνας, αλλά είναι ακριβώς το αντίθετο. Αισθάνομαι πάντως ότι είμαστε τυχεροί που απολαμβάνουμε αυτούς τους παίκτες-φαινόμενο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα