Ρεάλ Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα: «Τεσσάρα» των Μπλαουγκράνα στο πρώτο «Clasico» γυναικών (pics & vids)

Gazzetta team
Ρεάλ Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα: «Τεσσάρα» των Μπλαουγκράνα στο πρώτο «Clasico» γυναικών (pics & vids)

bet365

Για πρώτη φορά στην ιστορία του ποδοσφαίρου γυναικών, Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης τέθηκαν αντιμέτωπες, με τις Μπλαουγκράνα να κυριαρχούν με 4-0.

Το πρώτο Clasico στην ιστορία του ποδοσφαίρου γυναικών είναι γεγονός.

Η παραδοσιακή δύναμη και πρωταθλήτρια της La Liga Femenino, Μπαρτσελόνα, αντιμετώπισε τη νεοσύστατη Ρεάλ Μαδρίτης στην παρθενική της εμφάνιση στο ισπανικό πρωτάθλημα (πέρυσι αγωνίστηκε πειραματικά ως Τακόν) και το αποτέλεσμα ήταν αναμενόμενο. Η εύλογη διαφορά δυναμικότητας και εμπειρίας των δύο ομάδων αποτυπώθηκε από το τελικό 4-0, με το οποίο οι Μπλαουγκράνα του Λουίς Κορτές κυριάρχησαν επί της Βασίλισσας και ξεκίνησαν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους στη νέα σεζόν.

Γκιγιάρο (19'), Μίσα (55', πεν.), Μάρτενς (66') και Πουτέγιας (75') διαμόρφωσαν το τελικό σκορ από πλευράς των φιλοξενούμενων, σε ένα ντέρμπι που παρά το αρνητικό αποτέλεσμα, σηματοδότησε με τον πιο «ηχηρό» τρόπο την είσοδο της Ρεάλ στο ποδόσφαιρο γυναικών, μιας Ρεάλ που διαθέτει στο ρόστερ της το σουηδικό δίδυμο των Ασλάνι-Γιάκομπσον καθώς και σημαντικές παίκτριες από την εθνική Ισπανίας (Κορεδέρα, Ανδρές και Ορόθ).

 

LA LIGA Τελευταία Νέα