Οσασούνα-Θέλτα 2-0: Η πρώτη νίκη ήρθε από Αργεντίνους

Gazzetta team
Οσασούνα-Θέλτα 2-0: Η πρώτη νίκη ήρθε από Αργεντίνους

bet365

Με μία «οβίδα» του Ρονγκάλια στο πρώτο ημίχρονο και με μία έξυπνη κεφαλιά του Καλιέρι η Οσασούνα πήρε το πρώτο της τρίποντο!

Το ήθελε περισσότερο και το πήρε! Η Οσασούνα έψαχνε την πρώτη της νίκη στη La Liga μετά από δύο ήττες και την βρήκε κόντρα στην Θέλτα του Οσκαρ Γκαρσία.

Οι γηπεδούχοι πήραν τους πρώτους βαθμούς τους στο ισπανικό πρωτάθλημα μιας και ανέβαλαν δράση οι δύο Αργεντίνοι της 11αδας!

Στο πρώτο ημίχρονο ο Ρονγκάλια με μία «οβίδα» από τα 25 μέτρα έστειλε την μπάλα στο παράθυρο του Βιγιάρ. Στο δεύτερο «κλείδωσε» το ματς ο Καλέρι με έξυπνη κεφαλιά!

Συνθέσεις:

ΟΣΑΣΟΥΝΑ: Ερέρα, Ρονγκάλια, Οϊερ (83' Νάτσο Βιδάλ), Νταβίντ Γκαρσία, Ουνάι Γκαρσία, Πέρεζ, Τόρο, Ρούμπεν Γκαρσία, Καλέρι, Γκαγιέχο (64' Μονκαγιόλα), Μπάρχα (64' Τζόνι)
ΘΕΛΤΑ: Βιγιάρ, Μάλο, Μουρίγιο, Ολάζα, Αϊντού, Γιοκοσλού, Σουάρεζ, Ταπια (73' Σάντι Μίνα), Μπαέζα (60' Μορ), Ασπας, Νολίτο (84' Μίγκελ Ροντρίγκεζ)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα