Ρεάλ Σοσιεδάδ – Χετάφε 3-0: Σόου του 200άρη Ογιαρθάμπαλ και κορυφή (vids)

Gazzetta team
Ρεάλ Σοσιεδάδ – Χετάφε 3-0: Σόου του 200άρη Ογιαρθάμπαλ και κορυφή (vids)

bet365

Με γκολ και ασίστ του Μίκελ Ογιαρθάμπαλ, η Ρεάλ Σοσιεδάδ «καθάρισε» την Χετάφε και μοιράζεται την κορυφή της La Liga με την Βιγιαρεάλ.

Το απαιτούσε η περίσταση και ο Μίκελ Ογιαρθάμπαλ είπε να... γιορτάσει με σπουδαία εμφάνιση την 200ή του συμμετοχή με την φανέλα της Ρεάλ Σοσιεδάδ. Με ένα γκολ και μια ασίστ του εξαιρετικού εξτρέμ, η ομάδα του Σαν Σεμπαστιάν νίκησε άνετα μια κακή Χετάφε (3-0) και, μετά από πέντε παιχνίδια, μοιράζεται την πρώτη θέση της La Liga με την Βιγιαρεάλ, η οποία νωρίτερα πήρε 0-0 από την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ο Ογιαρθάμπαλ με πέναλτι (28'), ο Μίκελ Μερίνο από ασίστ του Ογιαρθάμπαλ (79') και ο Πόρτου σημείωσαν τα γκολ που χάρισαν μια πανάξια νίκη στην Ρεάλ Σοσιεδάδ, την πρώτη εντός έδρας, αφού είχαν προηγηθεί η ισοπαλία με την Ρεάλ Μαδρίτης και η ήττα από την Βαλένθια.

Την ίδια ώρα, στη μάχη των νεοφώτιστων, Έλτσε και Ουέσκα έμειναν στο 0-0, σε ένα ματς όπου η ομάδα του (βασικού και αναντικατάστατου) Δημήτρη Σιόβα ήταν πολύ ανώτερη και έχασε ευκαιρίες για να πάρει τη νίκη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα