Μπαρτσελόνα: Τα γυρίζει ο Ντεμπελέ, λέει «ναι» στο να φύγει

Gazzetta team
Μπαρτσελόνα: Τα γυρίζει ο Ντεμπελέ, λέει «ναι» στο να φύγει

bet365

Ο Ουσμάν Ντεμπελέ το... παίρνει απόφαση ότι δεν υπολογίζεται ως πρώτη επιλογή από τον Ρόναλντ Κούμαν και πλέον συζητάει την αποχώρησή του από την Μπαρτσελόνα, αν και ο σύλλογος συζητάει μόνο μεταγραφή ή δανεισμό με υποχρεωτική οψιόν αγοράς.

Ο Ουσμάν Ντεμπελέ είδε από τον πάγκο τη νίκη της Μπαρτσελόνα επί της Θέλτα, με τον Ρόναλντ Κούμαν να υποστηρίζει ότι δεν χρησιμοποίησε τον Γάλλο επιθετικό γιατί οι Πέδρι και Τρινκάο που μπήκαν ως αλλαγή, είναι καλύτεροι στα αμυντικά τους καθήκοντα.

Αποτελεί κοινό μυστικό, βεβαίως, ότι ο Ολλανδός προπονητής δεν υπολογίζει ως πρώτη επιλογή τον Ντεμπελέ ο οποίος, για πρώτη φορά, είναι ανοιχτός στην αποχώρηση από την Μπαρτσελόνα, παρ' ότι μέχρι τώρα δεν είχε καμία τέτοια διάθεση.

Η διοίκηση είναι θετική στην αποχώρηση του Ντεμπελέ, ο οποίος έχει σουξέ στην Premier League, αλλά μόνο αν είναι με μεταγραφή ή με δανεισμό με υποχρεωτική οψιόν αγοράς. Η πιθανή αποχώρηση του Γάλλου, βεβαίως, θα ανοίξει διάπλατα τις πόρτες στον Μέμφις Ντεπάι, την απόκτηση του οποίου έχει ζητήσει ο Κούμαν.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα