Ατλέτικο Μαδρίτης – Γρανάδα 6-1: Πάρτι και «πρώτη» του Σουάρες με δύο γκολ (vids)

Gazzetta team
Ατλέτικο Μαδρίτης – Γρανάδα 6-1: Πάρτι και «πρώτη» του Σουάρες με δύο γκολ (vids)

bet365

Ιδανική πρεμιέρα στην La Liga για την Ατλέτικο, η οποία διέλυσε μια Γρανάδα που μετρούσε μόνο νίκες μέχρι τώρα, με τον Λουίς Σουάρες να συνδυάζει την πρεμιέρα με τα δύο πρώτα του γκολ (και μια ασίστ) ως Ροχιμπλάνκος.

Η... αύρα, αλλά και η παρουσία μετέπειτα του Λουίς Σουάρες, φαίνεται πως έδωσε επιπλέον ώθηση στην Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία έκανε εντυπωσιακή πρεμιέρα στην La Liga, όπου διέλυσε μια Γρανάδα (6-1) που έφτανε στο «Wanda Metropolitano» μετρώντας μόνο νίκες σε πρωτάθλημα και προκριματικά Europa League (τέσσερις σε ισάριθμα παιχνίδια).

Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε είχε πολλά κέφια και θα μπορούσε να είχε «καθαρίσει» το ματς από το πρώτο ημίχρονο, αν μετά το γρήγορο γκολ του Ντιέγκο Κόστα (9'), ο Ρουί Σίλβα δεν απέκρουε το πέναλτι του Σαούλ Νίγεθ (17').

Στο δεύτερο ημίχρονο, όμως, οι Ροχιμπλάνκος έκαναν πάρτι. Άνχελ Κορέα (47') και Ζοάο Φέλιξ (65') σκόραραν ο ένας από ασίστ του άλλου, με τον Μάρκος Γιορέντε να διευρύνει και άλλο την έκταση του σκορ (72').

Ο Λουίς Σουάρες, ο οποίος είχε μπει ως αλλαγή δύο λεπτά νωρίτερα, έδωσε με την πρώτη του επαφή (!) ασίστ στον Γιορέντε και, στη συνέχεια, ανέλαβε δράση, αφού κέρδισε πέναλτι που ακυρώθηκε μέσω VAR, αλλά κυρίως σημείωσε τα δύο πρώτα του γκολ ως Ροχιμπλάνκο (85', 92'). Τα δύο από τα πολλά που αναμένεται να ακολουθήσουν. Ενδιάμεσα, ο Χόρχε Μολίνα σημείωσε αυτό της... τιμής για την Γρανάδα (87').

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγκο Σιμεόνε): Όμπλακ – Τρίπιερ, Σάβιτς, Φελίπε, Λόντι – Κορέα (77' Λεμάρ), Κόκε (77' Βιτόλο), Νίγεθ, Καράσκο (71' Γιορέντε) - Ζοάο Φέλιξ (71' Τόμας), Ντιέγκο Κόστα (70' Σουάρες).

Γρανάδα (Ντιέγκο Μαρτίνεθ): Ρουί Σίλβα – Βίκτορ Ντίαθ, Ντουάρτε (84' Σάντσες), Βαγέχο, Φουλκιέ – Μίγια (71' Ετέκι) - Πουέρτας (60' Ματσίς), Ερέρα (71' Φέδε Βίκο), Αζέεζ, Κένεντι (60' Σόρο) - Χόρχε Μολίνα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα