Μπαρτσελόνα: Απέρριψε πρόταση 150 εκατ. ευρώ για τον Φατί!

Κώστας Τόπας
Μπαρτσελόνα: Απέρριψε πρόταση 150 εκατ. ευρώ για τον Φατί!

bet365

Πρόταση ύψους 150 εκατ. ευρώ απέρριψε η Μπαρτσελόνα στις αρχές του καλοκαιριού, για το μεγάλο της αστέρι, Ανσού Φατί.

Ο Ανσού Φατί, έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη όλων στην Μπαρτσελόνα, καθώς όπως μαρτυρούν και τα νούμερα, ο 17χρονος άσος της μπλαουγκράνα συνεχίζει να εντυπωσιάζει και να μεγαλώνει ποδοσφαιρικά

Οπως φαίνεται και από τα νούμερα του ο Ανσού Φατί, έχει δικαιώσει και με το παραπάνω τους διοικούντες, για την απόφαση τους να τον εντάξουν στο ρόστερ πέρυσι το καλοκαίρι.

Οπως αναφέρει η «Marca», τους πρώτους μήνες τους καλοκαιριού έφτασε στα γραφεία της ομάδας, πρόταση ύψους 150 εκατ. ευρώ για το μικρό «διαμάντι». Παρ' όλα αυτά, δεν έγινε αποδεκτή, θεωρώντας πως την επόμενη σεζόν ο παίκτης μπορεί να φέρει στα ταμεία της Μπαρτσελόνα περισσότερα χρήματα. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι η ρήτρα αποδέσμευσης του έχει αυξηθεί στα 400 εκατ. ευρώ, η οποία μέχρι τώρα ήταν 170 εκατ. ευρώ!

Πάντως, η ομάδα που κατέθεσε 150 εκατ. ευρώ δεν έχει γίνει γνωστή, ωστόσο σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, η Γιουνάιτεντ φέρεται πως ήταν αυτή η οποία προσπάθησε να τον εντάξει στο ρόστερ της, καταβάλλοντας αυτή την πρόταση.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα