Το «MSN»... τέλειωσε και ο Μέσι έμεινε να παλεύει μόνος (pic & vids)

Το «MSN»... τέλειωσε και ο Μέσι έμεινε να παλεύει μόνος (pic & vids)

Κώστας Τόπας
Το «MSN»... τέλειωσε και ο Μέσι έμεινε να παλεύει μόνος (pic & vids)

bet365

Η αγία τριάδα των Μέσι, Νεϊμάρ και Σουάρες «έσπασε» κι επίσημα με την αποχώρηση του Ουρουγουανού από την Μπαρτσελόνα. Πλέον, έχει μείνει μόνο ο Αργεντινός για να τραβήξει κουπί στους «μπλαουγκράνα».

Τρεις παίκτες οι οποίοι έχουν γράψει την δική τους ιστορία με τον σύλλογο της Μπαρτσελόνα. Πόσω μάλλον όταν ο ποδοσφαιρικός πλανήτης είχε τη δυνατότητα να τους απολαύσει και τους τρεις μαζί με τα χρώματα της Μπάρτσα. Την Πέμπτη (24/09) έμελλε να είναι το τέλος του Λουίς Σουάρες από τους «μπλαουγκράνα» κι με αυτόν τον τρόπο «έσπασε» οριστικά αυτή η σπουδαία επιθετική τριπλέτα των MSN.

Μέσι, Σουάρες, Νεϊμάρ. Ελάχιστες είναι οι πιθανότητες να ξαναδούμε αυτό το μαγικό τρίο ενωμένο. Το μέλλον του Αργεντινού στην Μπαρτσελόνα μοιάζει αβέβαιο, μιας και το επόμενο καλοκαίρι δεν είναι καθόλου απίθανο ο Αργεντινός να αποχαιρετήσει κι αυτός την Μπαρτσελόνα, Τον Σουάρες θα τον βλέπουμε πλέον με τα χρώματα της Ατλέτικο ενώ ο Νεϊμάρ, θα συνεχίσει για την ώρα να αγωνίζεται για λογαριασμό της Παρί.

Πάντως κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει και μην υποκλιθεί στο μεγαλείο και στα επιτεύγματα των τριών. Το 2014/15 η Μπαρτσελόνα κατέκτησε το τρεμπλ χάρη στα τέρματα και τις απίστευτες συνεργασίας που έβγαζαν στο χορτάρι. Ακολούθησε ένας ακόμα τίτλος πρωταθλήματος και δύο Ισπανικά Κύπελλα, πριν ο πρώτος της παρέας (Νεϊμάρ) αναχωρήσει για το Παρίσι και την Παρί Σεν Ζερμέν, το 2017.

Είχαμε την τύχη να τους απολαύσουμε για τρεις σεζόν. Σε αυτό το διάστημα το «MSN», πέτυχε 364 γκολ σε 450 παιχνίδια. Ασύλληπτα νούμερα. Τότε που στην Μπάρτσα κανείς δεν έβαζε το «εγώ» πάνω από την ομάδα. Μπορεί ο Νεϊμάρ να έφτανε πάνω στη γραμμή, ωστόσο θα έδινε την ασίστ στον Σουάρες για να σκοράρει αυτός. Τότε η ομάδα ήταν ο ορισμός της «οικογένειας».

Τα τελευταία τρία χρόνια αυτή η παρέα δεν υπάρχει. Μέσι και Σουάρες, είχαν μείνει μόνοι και αβοήθητοι στην επιθετική γραμμή των «μπλαουγκράνα». Τώρα, ο Αργεντινός σταρ θα μείνει και θα παλεύει μόνος για τον σύλλογο, μετά και την αποχώρηση του καλύτερου του φίλου και συμπαίκτη, Σουάρες. Τουλάχιστον για τώρα γιατί κανείς δεν ξέρει τι του επιφυλάσσει το μέλλον...

 

LA LIGA Τελευταία Νέα