Μπαρτσελόνα: Ελπιδοφόρα τριάρα με Μέσι «on-fire» (pic & vid)

Μπαρτσελόνα: Ελπιδοφόρα τριάρα με Μέσι «on-fire» (pic & vid)

Gazzetta team
Μπαρτσελόνα: Ελπιδοφόρα τριάρα με Μέσι «on-fire» (pic & vid)

bet365

Ο Λιονέλ Μέσι πέτυχε ένα γκολ και μια... γκολάρα, η επιθετική γραμμή της Μπαρτσελόνα είχε όρεξη και κάπως έτσι η φιλική νίκη με 3-1 επί της Τζιρόνα άφησε θετικές εντυπώσεις και ελπίδες ενόψει της νέας περιόδου.

Το δεύτερο φιλικό τεστ της Μπαρτσελόνα στη νέα, ιδιαίτερη σεζόν «ανακατασκευής» μετά τις ριζικές αλλαγές του καλοκαιριού συνοδεύτηκε με χαμόγελα. Κι αυτό διότι ο Λιονέλ Μέσι άρχισε από τώρα να κάνει πράξη την υπόσχεσή του πως θα τα δώσει όλα ακόμη κι αν βρέθηκε στην πόρτα της εξόδου και τους υπόλοιπους συμπαραστάτες του στην επίθεση να πετούν «φωτιές».

Οι Μπλαουγκράνα επικράτησαν με 3-1 της Τζιρόνα στο προπονητικό της κέντρο, με τον Ρόναλντ Κούμαν να παρατάσσει μια αλλιώτικη επιθετική τετράδα με τον Μέσι εννιάρι, τον Γκριεζμάν δεκάρι και εξτρέμ Κουτίνιο και Τρινκάο.

Όπως φάνηκε, το πείραμα πέτυχε και στο 21ο λεπτό του ματς οι τέσσερίς τους χάρισαν μια «μαγική» τίκι-τάκα συνεργασία από τα παλιά για το 1-0, με τον Βραζιλιάνο να χρίζεται σκόρερ έπειτα από σούπερ κυκλοφορία και ασίστ του νεαρού Πορτογάλου.

Από κει και πέρα, έλαβε δράση ο Αργεντίνος μύθος των Καταλανών. Με ένα «άρρωστο» πλασέ στο 45' κι ένα σουτ που κόντραρε και κατέληξε στα δίχτυα στο 51', ο Μέσι έγραψε το τελικό 3-1 (μείωσε προσωρινά στο 46' ο Σάιθ) και σκόρπισε ενθουσιασμό και αισιοδοξία για τη νέα σεζόν, που ξεκινά επίσημα για τους Μπλαουγκράνα στις 27/9 και το εντός έδρας παιχνίδι με τη Βιγιαρεάλ.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα