ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Μπαρτσελόνα: Μέσι-Τρινκάο-Κουτίνιο σε «μαγικό» τίκι-τάκα απ' τα παλιά! (vid)

Μπαρτσελόνα: Μέσι-Τρινκάο-Κουτίνιο σε «μαγικό» τίκι-τάκα απ' τα παλιά! (vid)

Ο Κουτίνιο συγχαίρει τον Τρινκάο για την ασίστ

Το ποδόσφαιρο που η Μπαρτσελόνα έκανε «σημαία» τα προηγούμενα χρόνια ζωντάνεψε σε φιλικό απέναντι στη Τζιρόνα, με τη μπάλα να «κρύβεται» και τον Μέσι να την επανεμφανίζει στον Τρινκάο, για το πάρε-βάλε στον Κουτίνιο.

Ελπίδα φωτός, έστω και σε φιλικό παιχνίδι με υποδεέστερο αντίπαλο, «έλαμψε» και πάλι στην Μπαρτσελόνα για να βρει τη χαμένη της ταυτότητα.

Το περίφημο «τίκι-τάκα», που με τα χρόνια εξελίχθηκε σε μια απλή τάση passing game και τις τελευταίες σεζόν ξεχάστηκε παντελώς, ξαναζωντάνεψε από την νέα μεσοεπιθετική γραμμή των Μπλαουγκράνα του Ρόναλντ Κούμαν.

Στο δεύτερο φιλικό της σεζόν απέναντι στη Τζιρόνα, ο Ολλανδός τεχνικός παρέταξε τον Κουτίνιο στα αριστερά, τον Τρινκάο στα δεξιά και κυρίως τον Γκριεζμάν ως δεκάρι πίσω από τον προωθημένο Μέσι!

Και αυτή η τετράδα έκανε θαύματα στο 21ο λεπτό, πραγματοποιώντας μια φοβερή συνεργασία με τη μπάλα να ξεκινάει από τον Τρινκάο, να πηγαίνει στον Γκριεζμάν, τον Μέσι να σπάει «μαγικά» με κάθετο τρόπο προς τον Πορτογάλο κι εκείνος να δίνει πάρε-βάλε στον Κουτίνιο.

Δείτε την... ελπιδοφόρα συνεργασία: